Siirry sisältöön
Piilotyönhaku – myy osaamisesi onnistuneesti!

Piilotyönhaku – myy osaamisesi onnistuneesti!

Perjantai 25.10. klo 9.00–9.45
Webinaari

Tule mukaan Työvalmennus Futuurin inspiroivaan webinaariin, jossa vaihdamme näkökulmaa perinteisestä työnhausta osaamisen myymiseen! Tämä webinaari tarjoaa käytännönläheisiä vinkkejä ja uusia strategioita, joiden avulla voit parantaa mahdollisuuksiasi työmarkkinoilla.

Koulutuksessa käydään läpi:

  • Piilotyöpaikat: Mitä piilotyöpaikat ovat ja miksi ne ovat tärkeitä työnhaussa?
  • Kontaktointi: Tehokkaat tavat kontaktoida kiinnostavia työnantajia ja luoda merkityksellisiä verkostoja.
  • Osaamisen esittely: Vinkkejä ja menetelmiä, joilla esittelet osaamisesi vakuuttavasti piilotyönhaussa.

Webinaarissa keskitytään konkreettisiin toimiin ja menetelmiin, joiden avulla voit muuttaa osaamisesi myyntivaltiksi. Opit, miten voit löytää ja hyödyntää piilotyöpaikkoja sekä tehdä vaikutuksen työnantajiin.

Kouluttajamme

Anu Kaasalainen
Anu on innostava valmentaja, joka on erikoistunut tukemaan asiakkaita työelämän muutostilanteissa. Insinöörin taustansa ansiosta hänellä on vahva ratkaisukeskeinen lähestymistapa. Anu nauttii työssään erityisesti siitä, kun asiakkaan kanssa löydetään oikeat sanat osaamisen kuvaamiseen ja urasuunnitelman rakentamiseen. Hän on työyhteisöjen kehittämisen yhteisöpedagogi (YAMK), työvalmennuksen EAT, ratkaisukeskeinen valmentaja ja prosessitekniikan insinööri (AMK).
 
Koulutuksemme on ilmainen MMA:n jäsenille. Etkö ole vielä jäsen? Tule mukaan omiesi joukkoon!
 

Ilmoittaudu koulutukseen »

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.