Siirry sisältöön
Petri Matero: luottamus työssä

Tervetuloa Petri Materon vetämään huippuwebinaariin!

📅 torstaina 14. joulukuuta

🕘 9–10

🎙 studiolähetys

 

Luottamus myynnissä ja markkinoinnnissa – kuinka se saavutetaan, kuinka se säilytetään

 

Miten myynnin ja markkinoinnin ammattilainen näyttäytyy ostajan edessä? Mitkä ominaisuudet rakentavat luottamusta? Millä varmistat jatkuvan dialogin, jonka myötä ostajan polku muuttuu asiakkuudesta yhteistyökumppanuudeksi?

Näitä kysymyksiä käsittelee inspiroivassa puheenvuorossaan myynnin rockstaranakin tunnettu Petri Matero. Saat tunnin aikana työkaluja oman osaamisesi viestimiseen sekä vinkkejä, joilla tulet vielä paremmaksi myyjäksi tai markkinoijaksi.

 Saat konkreettisia työkaluja, joiden avulla muun muassa

  • kirkastat omaa ammatillista identiteettiäsi
  • opit luottamuksen rakentamisen kolme tärkeintä kulmaa
  • ymmärrät tunteiden ja tekojen syy-seuraussuhteet
  • otat haltuun asiakaskokemuksen ja lupausten lunastamisen
  • saat vinkkejä läsnäolon taitojen vahvistamiseksi.
 
 
 
 

Petri Matero on MMA:n tuore myynnin JA markkinoinnin lähettiläs

Petri on markkinoinnin, myynnin ja konseptien monitaituri, joka tuli tutuksi koko kansalle Jaajo Linnonmaan luotsaamasta Diilistä vuonna 2021. Hän sijoittui kisassa toiseksi.

Matero on noussut viime vuosina varsinkin LinkedInissä seuratuksi mielipidevaikuttajaksi, joka herättää aktiivista keskustelua itsensäjohtamisen, myynnin ja markkinoinnin aiheita yhdistävillä sisällöillään.

Mutta mikä yhdistää menestyneitä rockstaroja, asiantuntijoita, myyjiä, markkinoijia ja johtajia? Rohkeus, tinkimättömyys, omien arvojen takana seisominen, oma tyyli… Ollaksesi oman elämäsi rockstara, et tarvitse pitkää tukkaa, nahkaa ja tatuointeja (vaikka ei niistä haittaakaan ole). Kyse on asenteesta, joka tulee itsensä ymmärtämisestä ja hyväksymisestä. Vanhan sanonnan mukaan yksikään tuuli ei ole suotuisa, ellet tiedä mihin suuntaan, ja miksi, olet menossa. 

Petrin kuulijoille jää puheenvuoroista palautteiden mukaan iso nippu oivalluksia, työkaluja näkökulmien muuttamiseksi, ja rohkaisua oman näköisensä (työ)elämän rakentamiseen, ja sitä kautta onnellisuuden lisäämiseksi.

Lisää Petristä ››

Tervetuloa nauttimaan esityksestä! 💜