Siirry sisältöön
Perhevapailta työelämään

Perhevapailta työelämään

Torstaina 18.4. klo 14.00 - 15.15 

Perhevapaa on ainutlaatuista ja monella tapaa mullistavaa aikaa, myös työelämän suhteen. Lapsen syntymä saattaa muuttaa arvoja ja ajatuksia työstä radikaalistikin. Työhön paluuseen perhevapaan jälkeen liittyy usein monenlaisia epävarmuuksia ja huolia. Monet pienten lasten vanhemmat sanoittavat myös kokemusta siitä, miten yhtäkkiä ammatti-identiteetti ja usko omaan osaamiseen tuntuvat mystisesti kadonneen jonnekin lelukorin ja vaippavuoren kätköihin.

Tässä webinaarissa pohdimme, miten valmistautua työhön palaamiseen perhevapaan jälkeen, ja tehdä siitä hyvällä suunnittelulla helpompaa ja sujuvampaa. Miten työnantaja voisi tukea perhevapaalta palaavaa työntekijää? Mitä oikeuksia pienen lapsen vanhemmalla on, millaisin keinoin vanhemmat voivat yhteensovittaa työtä ja perhe-elämää? Webinaarissa ravistellaan myös käsitystä oman osaamisen katoamisesta ja kysytään, voiko asia olla jopa päinvastoin.

Kouluttajana Optimumin Anna Nieminen, joka on aiemmin työskennellyt uraohjaajana Perhevapaalta työelämään -valmennuksessa. 

Aika ja paikka

Torstaina 18.4.2024 klo 14.00–15.15. 
Webinaari GoToWebinar -palvelussa

Ilmoittaudu

Ilmoittautumiset Optimum-hankkeen ilmoittautumisjärjestelmään 18.4.2024 klo 14 mennessä: 

Mikä on Optimum-hanke

Koulutuksen järjestää YKAn yhteistyökumppani Optimum-hanke, joka tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia urapalveluita maksuttomasti etenkin pohjoissuomalaisille korkeakoulutetuille. Tiiviisiin 75-minuuttisiin webinaareihin ei ole aluerajoituksia.

Optimum-hankkeen tavoitteena on muun muassa korkeakoulutettujen työnhakijoiden sekä korkeakouluopiskelijoiden proaktiivisen työnhakuosaamisen, urasuunnittelun ja työmarkkinatuntumuksen parantaminen. Optimum tarjoaa uravalmennuksia, työelämäsisältöistä koulutusta, verkkokoulutusta, yritysvierailuja ja keskustelutilaisuuksia. 

Kaikki palvelut ovat osallistujille maksuttomia!

Lisätietoja

Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä, koulutukset@yka.fi