Siirry sisältöön
Palvelu- ja hankintastrategia 8.12.2021

Palvelu- ja hankintastrategia, hankinnan suunnittelu ja julkisia hankintoja koskeva kilpailuttamisprosessi -koulutus, 8.12.2021

 
Koulutuspäivässä keskitytään hankinnan suunnitteluun, kilpailuttamisvelvoitteen soveltamiseen, soveltuvuusvaatimuksiin sekä tarjouspyyntöön ja tarjousten vertailuun. Koulutuspäivä sopii sekä hankintayksiköille että tarjoajille. 
 

Julkisten hankintojen osaajaksi -koulutuskokonaisuus

Saat tästä koulutuksesta kattavan tiedon hankintaprosessin eri vaiheista; ensimmäisenä päivänä julkisten hankintojen ilmoitusmenettelystä; toisena päivänä hankintastrategista, hankintojen suunnittelusta ja kilpailuttamisprosessista; kolmantena päivänä hankintoja koskevista muutoksenhakukeinoista, hankintasopimuksista, sekä sopimusmuutoksista ja sopimuksen valvonnasta.
 
Koulutuspäivät on tarkoitettu paitsi hankintayksiköille, myös yrityksille ja muille tarjouskilpailuihin osallistuville yhteisöille.
 
Kolmen koulutuspäivän kokonaisuus antaa sinulle valmiuden hankintaprosessin parempaan osaamiseen alkaen hankinnan suunnittelusta ja ilmoittamisesta hankintasopimukseen ja edelleen hankintasopimukseen ja sen valvontaan ja oikeusturvakeinoihin saakka.
 
Voit valita myös yhden päivän tai kaksi päivää ja syventää tietämystäsi hankintojen ilmoittamisesta, hankintojen kilpailuttamisesta tai hankintasopimuksen valvonnasta ja oikeusturvakeinoista.
 
Ke 1.12.2021 HILMA ja julkisten hankintojen ilmoitusmenettely
(Julkisten hankintojen osaajaksi - osa 1/3)
Etäkoulutus (livestream)
Ke 8.12.2021 Palvelu- ja hankintastrategia, hankinnan suunnittelu ja julkisia hankintoja koskeva kilpailuttamisprosessi
(Julkisten hankintojen osaajaksi - osa 2/3)
Etäkoulutus (livestream)
Ke 15.12.2021 Julkisia hankintoja koskeva muutoksenhaku ja valvonta sekä hankintasopimusten tekeminen ja tarkistaminen
(Julkisten hankintojen osaajaksi - osa 3/3)
Etäkoulutus (livestream)