Siirry sisältöön
Tärkeät vinkit palkasta sopimiseen

Tarkkana palkasta


Palkka-asiat kuntoon työsopimuksessa | Webinaari

Keskiviikko 22.5. klo 9–10

 

Tervetuloa webinaarimme, jossa saat tuhdin tietopaketin asioista, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon palkasta sopiessa. Kannattaa nimittäin olla tietoinen, mitä sopii ja miten sopii. Hyödylliset palkkasopimusneuvot sinulle kertoo työsuhdejuristimme Sanna Honkanen.

Webinaarin käytyäsi tiedät, mitä sinun pitää tietää, kun menet palkkaneuvotteluihin ja sovit palkastasi – olipa kyseessä sitten uusi tai nykyinen työpaikka.

Käsittelemme koulutuksessa läpi näitä asioita:

  • erilaiset palkkamallit ja mitä niissä kannattaa huomioida
  • palkasta ja eduista sopimisen perusasiat
  • muut olennaiset huomioitavat asiat työsopimuksessa (esim. yleiskorotukset ja matkakulukorvaukset)
  • palkkaneuvotteluun valmistautuminen sekä hyvät neuvotteluvinkit
  • palkka-avoimuusdirektiivi

Lisäksi voit jo ilmoittautuessasi lähettää meille mielessäsi pyörivän kysymyksen, johon Sanna pyrkii vastaamaan webinaarin aikana – aikarajan puitteissa.

 

Sanna tuntee myynnin ja markkinoinnin sopparit

Webinaarimme kouluttaja varatuomari Sanna Honkanen lakipalvelustamme tuntee myynnin ja markkinoinnin alan kiemurat paremmin kuin hyvin. Hänen osaamisalueeseensa kuuluvat muun muassa  työ- ja edustussuhteisiin liittyvät asiat, sopimusten tarkistaminen ja laatiminen, riita-asioiden hoitaminen ja oikeudenkäynnit.


Tervetuloa webinaariin!

 
 

 

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Webinaarista ei tehdä jälkikäteen katsottavissa olevaa tallennetta. 

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.

Koulutuksemme on ilmainen vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!