Siirry sisältöön
PERUSOPETUSFORUM 2019

Osaava Satakunnan Perusopetusforum la 9.11.2019 

Oppimis- ja liikuntakeskus Itätuuli, Pori

 

Perusopetusforum 2019 tarjoaa mielenkiintoisia luentoja ja monipuolisen valikoiman työpajoja kasvatus- ja opetusalan ajankohtaisista teemoista. Seudullinen opetusalan koulutustapahtuma kerää jälleen yhteen suuren joukon alan ammattilaisia. Tapahtumapaikkana on tänä vuonna upouusi Itätuulen oppimis- ja liikuntakeskus Porissa (Kalskeentie 9).

Päivän pääteemat kytkeytyvät hyvinvointiin. Aloitusluennolla erityispedagogiikan dosentti, KT Tanja Äärelä johdattaa teemaan otsikolla Yhteinen vastuu koulupäivästä. Aihetta tarkastellaan koko kouluympäristön näkökulmasta. 
Iltapäivän yhteisellä luennolla erityisopettaja, KT Tuomo Virtanen käsittelee tutkimuspohjaisesti teemaa kouluun kiinnittyminen ja kouluakäymättömyys ja tuo esiin tapoja, joilla kouluunkiinnittymistä voidaan edistää. 

Valinnaisissa työpajoissa on tarjolla laaja kattaus toivottuja ja ajankohtaisia teemoja, hyvinvointinäkökulmaa unohtamatta. Tutustu työpajojen sisältöihin ja valitse omasi!

 

Rekisteröidy mukaan tapahtumaan ke 16.10. alkaen! 
Työpajavalinnat tehdään rekisteröitymisen jälkeen, ti 29.10. alkaen. 

 

Yläpalkin valikosta löydät ilmoittautumissivun, ohjelman luentoineen ja työpajoineen sekä tiedot näytteilleasettajista. Sivuille päivitetään ennen tapahtumaa myös tarkka aikataulu ja käytännön infoa osallistujille. 

 


Tervetuloa marraskuussa Itätuuleen!
 


Itätuulen oppimis- ja liikuntakeskus