Siirry sisältöön
Opi palvelumuotoilun perusteita

Opi palvelumuotoilun perusteita

Keskiviikko 17.5. klo 912
Webinaari

Haluatko oppia hyödyntämään keskeisiä palvelumuotoilun perustyökaluja ja ideologioita niiden taustalla? 

Asiakaslähtöinen kehittäminen on palvelumuotoilun keskiössä, ja siinä hyödynnetään erilaisia menetelmiä ja työkaluja. Hyödyt tästä koulutuksesta, jos palvelumuotoilu on sinulle uutta tai jos sinulla on jo jonkin verran tietämystä aiheesta. 

Koulutuksemme jälkeen ymmärrät, miten voit hyödyntää työkaluja osana palvelumuotoiluprosessia. Opit myös periaatteita siitä, mitä palvelumuotoilulla ja palvelumuotoiluprosessilla tarkoitetaan. Koulutus sisältää palvelumuotoilun perusteita, joissa pääpaino on perustyökaluissa ja menetelmissä.

Etenemme koulutuksessa toiminnallisesti ja vuorovaikutteisesti: alustuksen jälkeen työskennellään ja keskustellaan tiimeissä. Työpajan aikana tutustumme asiakasymmärryksen keräämiseen, palveluiden ideointiin ja yhteiskehittämiseen käytännön harjoitusten ja eri työkalujen avulla.

Kouluttajamme

 
Liisa Wallenius on fasilitaattori ja matkailun lehtori Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta. Liisalla on pitkä kokemus koulutuksesta sekä yrityksissä että ammattikorkeakoulussa.
 
Liisa on fasilitoinut palvelumuotoilu- ja Design Sprint -kursseja vuodesta 2018. Palvelumuotoilu inspiroi luoviin ratkaisuihin, ja se perustuu myös asiakaslähtöisyyteen ja nopeaan prosessiin palveluiden ja tuotteiden kehittämisessä.
 
Lisäksi Liisa on pitänyt koulutuksia osana tutkinto-opintoja, henkilöstökoulutuksena erilaisille organisaatioille sekä sisäisesti Haaga-Heliassa. Liisalla on myös kokemusta matkailuliiketoiminnasta, kielikoulutuksesta sekä koulutuksen kehittämisestä erilaisissa kansallisissa ja kansainvälisissä projekteissa.

Ilmoittaudu viimeistään 10.5. klo 12

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.