Siirry sisältöön
Oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen

Oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen

webinaari
tiistaina 26.10. klo 9
10

 

Kun kuulet kysymyksen: ”Kerrotko näin aluksi itsestäsi?” huokaatko ahdistuksesta vai henkäisetkö helpotuksesta? Kun pitäisi kirjoittaa itsestä ammatillisesti, jääkö hiiren kursori näytölle vilkkumaan vai naputteletko sujuvan 100 sanan uratarinan?

Suurin haaste monelle ammattilaiselle ei useinkaan ole osaamisen tai kokemuksien puute. Monet meistä tuntevat kyllä itsensä, mutta haasteena on useammin:

Kuinka sanoittaa osaamisemme muotoon, joka erottuu massasta ja vakuuttaa kuulijansa?


Tässä webinaarissa opit

  • kuinka välttää viisi yleisintä ja pahinta virhettä oman osaamisen markkinoinnissa
  • miten voit tunnistaa uniikin osaamisesi ja kilpailuetusi
  • kuinka erottua eduksesi omasta osaamisessa kertomisessa
  • rakentamaan neljän kohdan mallin uratarinallesi, jota voit käyttää KAIKISSA tilanteissa, joissa kerrot itsestäsi ammatillisesti

Tämä webinaari on avoin kaikille MMA:n jäsenille, jotka ovat kiinnostuneet oman osaamisensa tunnistamisesta ja sanoittamisesta.

 

Webinaarin asiantuntijana Antero Ojanaho, CSO / Head Coach, Mazhr Oy
https://www.linkedin.com/in/antero-ojanaho/

Anterolla on yli 500 valmennusasiakkaan kokemus oman osaamisen tunnistamisesta ja sanoittamisesta erottuvaan sekä vakuuttavaan muotoon.

 

 

Hyödynnä Mazhr:n jäsenetusi!

Yhteistyökumppanimme Mazhr:n palvelu perustuu omien todennettujen vahvuuksiesi ja taitojesi esille tuomiseen osaksi urasuunnittelua sekä työnhakua. Tavoitteenamme on auttaa sinua kulkemaan oikeaan suuntaan.
Tarjoamme jäsenellemme Mazhr:n kaksi työpsykologista testiä edulliseen 10 euron yhteishintaan (normaalisti 89,90 euroa). Testit ovat: Persoonallisuus ja työkäyttäytyminen sekä Arvot ja motivaatio. Katso lisää edustamme täältä. (Koodi edun lunastamiseksi löytyy Oma MMA:sta)

P.S. Mazhr:n sivuilta voit ensin myös käydä tekemässä ilmaisen itsearvion ammatillisista vahvuuksistasi.