Siirry sisältöön
Oivalla osaamisesi -työpaja 15.11.2023

Oivalla osaamisesi -työpaja (yt. Tohtoriverkosto ja Loimu) 

Keskiviikkona 15.11.2023 klo 14–17, verkko  

Tohtoritutkinnon suorittamisen jälkeen ja akateemisella uralla ollessa voi oman osaamisensa kanssa joutua hukkaan. Akateemisella polulla tulee varmasti vastaan aiheeseen syvemmin perehtyneitä tai enemmän julkaisuja aikaansaaneita tutkijoita. Kilpailu tutkimusrahoituksesta korostaa oman tutkimusaiheen ja lähestymistavan ainutlaatuisuuden merkitystä ja kohdistaa huomion ensisijaisesti niihin.

Entä mitä työuran kannalta tärkeää tutkija itse osaa? Mitä jos suuntaisinkin yliopistolta muualle työhön? Miten tutkimusmaailmasta tulevana menestyn rekrytoinneissa? Millaista osaamista arvostetaan tutkimusmaailmassa ja sen ulkopuolella?

Työpajassa lähestytään tutkijoiden osaamista käytännönläheisesti ja yhteisten pohdintojen kautta. Työpajaan osallistuneet kokoavat omaa osaamistaan sanoituksiksi, joita pystyy hyödyntämään sekä akatemiassa että sen ulkopuolella.

Tule mukaan oivaltamaan osaamisesi!

YKA järjestää koulutuksen yhteistyössä Tohtoriverkoston ja ammattiliitto Loimun kanssa. Työpaja järjestetään samansisältöisenä myös 27.9.2023. Molempiin työpajoihin mahtuu seitsemän ykalaista tohtoria.  

Aika  

Keskiviikkona 15.11.2023 klo 14–17, verkko  
 

Paikka  

Zoom  

  

Kenelle  

Työpaja on suunnattu tohtoritutkinnon suorittaneille YKAn jäsenille. Työpaja on maksuton. Tarvitset jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja OmaYKA-verkkoasioinnista.   

Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä työpaja ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi!  

  

Ilmoittautuminen  

Ilmoittautumisaika 22.6.2023 09:00 – 8.11.2023 21:00. Ilmoittautuminen sivun yläreunasta tai tästä linkistä

  

Kouluttaja  

Suvi Liikkanen

Suvi Liikkanen on tohtoreiden osaamiseen ja uravalintoihin perehtynyt uravalmentaja ja ammattiliiton palveluiden kehittäjä. Tohtoreiden osaamisen hyödyntäminen suomalaisilla työmarkkinoilla sekä tutkijakoulutettujen hyvä urakehitys on hänelle tärkeä tavoite työelämässä.  

  


 

Lisätietoja  

Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä, koulutukset@yka.fi