Siirry sisältöön
Toiminnan kuvaus /Description of the activity
Lupa treenata ryhmiin voit ilmoittautua yhdelle, useammalle tai kaikille  kerroille. Ilmoittautumalla varmistat paikkasi.
You can  register for Lupa treenata -groups for one, several or all times. By registering you ensure your place. 
 
 
 

Nupa harrastaa – Roolipeli-ryhmä II

 

Harrastuksen kuvaus: Ryhmän tavoitteena on pelata roolipelejä, jotka valitaan yhdessä koko ryhmän kesken ja kuka on pelin vetäjä, pyrkien siihen, että kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan pelin vetämistä. Tavoitteena on antaa nuorille turvallinen tila ilmaista itseään ja tunteitaan pelien eri hahmojen kautta. Ryhmä myös tukee vuorovaikutustaitojen harjoittelemista ja ryhmässä toimimista, sillä kaikista asioista ei voi olla samaa mieltä, mutta päätöksiä on tehtävä ryhmässä. Turvallinen tila luodaan eri menetelmillä kuten x-kortilla ja liikennevalo-korteilla, jolloin osallistuja voi keskeyttää toiminnan ja tilanteen voi käsitellä sekä purkaa, jos on kokenut jonkin elementin pelissä tai ryhmässä epämukavaksi.

 

Kohderyhmä: 13-18 vuotiaat

Kokoontumispaikka: Rantaperkiön Nuorisokeskus

Kokoontumispäivä ja kellonaika: Perjantai klo 17:30-20:00

Harrastuksessa tarvittava varustus: Talo tarjoaa välineet. Omilla nopilla tulee parhaat heitot!

Muuta tärkeätä: 6 osallistujaa

 

 

 

Nupa harrastaa – RPG-club II

 

Description of the activity: In the rpg-club we’ll play roleplaying-games, picked by the participants. Our goal is to offer the youth a safe space to express thoughts and feelings through characters. Club supports practicing interactional skills and working as a part of a group, because the games demand decision-making as a group. Safe space is created with methods, like x-and traffic-light-cards that will stop the game and process an element of the game, someone might have felt to be uncomfortable.

Place: Rantaperkiö youth center

Day and time: Friday 17:30-20:00

Equipment: None required. Own dice rolls the best!

Other important things: 6 participants