Siirry sisältöön
Neurotiede, aivot ja ostokäyttäytyminen

Neurotiede, aivot ja ostokäyttäytyminen 

Torstai 14.3. klo 910.30
Webinaari

Asiakkaasi päätökset eivät aina perustu puhtaaseen rationaalisuuteen. Pienet muutokset toiminnassa tai vaikka myymälän hyllyjen järjestyksessä voivat käynnistää ketjureaktion, joka määrittää tuloksesi. Kuinka voit siis hyödyntää tieteellistä tietoa ihmisten käyttäytymisestä myynnissä ja markkinoinnissa?  

Markus Kivikankaan koulutus on johdanto aivojen ostokäyttäytymiseen, jossa tarjoamme pintaa syvempää ymmärrystä siitä, miten asiakkaan aivot toimivat ja miten tämä tieto vaikuttaa heidän ostokäyttäytymiseensä.  

Koulutuksessa vastataan muun muassa näihin kysymyksiin: 

  • Mitä tiedämme aivojen toiminnasta ja vaikutuksesta ihmisten käyttäytymiseen? 

  • Miten neurotieteet auttavat myynnin ja markkinoinnin ammattilaista ymmärtämään asiakkaitaan aiempaa paremmin? 

  • Miten tätä tietoa voi käyttää hyväkseen?  

 

Koulutuksemme on suunnattu kaikille myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille, jotka haluavat syventää tietämystään asiakkaiden käyttäytymisestä. Olitpa sitten konkari alalla tai vasta aloittamassa, tarjoamme sinulle tuhdin tietopaketin, joka avaa uusia näkökulmia ja tehostaa työtäsi. 

”Todella mielenkiintoinen aihe ja erittäin hyvä kouluttaja, joka osasi soveltaa tietotaitoaan suoraan myynnin ja markkinoinnin maailmaan.” – Jäsenpalaute Markuksen aiemmasta koulutuksesta  

Kouluttajamme 

 

 
Markus Kivikangas (PsM) Steinheide Oy:stä on harvinainen tieteen ja liike-elämän välimaastossa viihtyvä tieteellisten innovaatioiden kaupallistaja. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Markus tutki Helsingin yliopistossa ja Aalto-yliopistossa markkinointia ja johtamista hyödyntämällä psykologiaa, psykofysiologiaa, neurotieteitä ja aivokuvantamista. Steinheide tarjoaa yhteistyökumppaneilleen käyttäytymistieteiden parhaat löydökset myynnin, markkinoinnin ja johtamisen tehokkuuden lisäämiseksi yli 95 prosentin varmuudella.
 

Ilmoittaudu viimeistään 12.3. klo 12.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.