Siirry sisältöön
Näin valmistaudut työ- ja videohaastatteluun

Näin valmistaudut työ- ja videohaastatteluun

Torstai 12.10. klo 17−18
Webinaari (Teams ja Howspace)

Maksutonta koulutusta työtä vailla oleville

TJS Opintokeskus jatkaa viime keväänä paljon suosiota saaneita webinaarejaan. Koulutuksissa saat tukea työnhakutaitojesi kehittämiseen.

Tässä koulutuksessa saat vinkkejä ja työkaluja onnistuneisiin työhaastattelutilanteisiin sekä siihen, miten tuot oman osaamisesi näkyviin haastattelutilanteissa. Kuulet, millaista on vaikuttava viestintä kasvokkain ja verkossa. Saat myös käytännön vinkkejä videolla esiintymiseen ja eri videohaastattelualustoihin sekä itsesi rentouttamiseen.

Koulutus on suunnattu erityisesti akavalaisten ja STTK:laisten liittojen työttömille ja työttömyysuhan alla oleville jäsenille, mutta osallistua saavat kaikki, joita aihe kiinnostaa.

Kouluttaja Petteri Hynönen

TeM, VTK Petteri on viestinnän ja vuorovaikutustaitojen valmentaja, jonka koulutuksissa viestinnän tutkimustieto yhdistyy toiminnalliseen opetusotteeseen. Petterillä on pitkä kokemus sekä yritysten että julkisten organisaatioiden esiintymistaitojen, asiakaspalvelun ja tiimityön kehittämisestä. Hänellä on myös kokemusta erilaisista työpaikkahaastatteluvalmennuksista, jo vuodesta 2001 alkaen.

Lisätietoja saat tarvittaessa osoitteesta toimisto@tjs-opintokeskus.fi tai soittamalla numeroon 09 229 3030.

Ilmoittaudu viimeistään 9.10.

Peruutusehdot

Jos et pääse osallistumaan, peruthan ystävällisesti ilmoittautumisen osoitteeseen toimisto@tjsopintokeskus.fi.