Siirry sisältöön
Näin sinustakin tulee tekoälykuiskaaja!

Näin sinustakin tulee tekoälykuiskaaja – promptaamisen perusteet 45 minuutissa

Keskiviikko 11.9. klo 9–9.45
Webinaari

Oletko jo kokeillut tekoälysovelluksia? Ehkä pettynyt, turhautunut tai et vain keksinyt, mitä hyötyä vaikkapa ChatGPT:stä voisi sinulle olla? Siinä tapauksessa tästä webinaarista on sinulle hyötyä!
 
Koulutuksessa saat yksinkertaiset ohjeet tekoälysovellusten parempaan ohjeistamiseen. Vinkkien avulla saat välittömästi parempia vastauksia sovelluksilta kuten Copilot for Bingiltä ta-i ChatGPT:ltä.
 
Webinaarissa käydään läpi promptaamisen perusteet, kielimallin toimintalogiikkaa ja miten taklata yleisimpiä haasteita kielimallien kanssa työskenneltäessä.
 
Parhaimmillaan esimerkiksi ChatGPT nopeuttaa rutiinitehtäviä, auttaa erilaisten sisältöjen tai tapahtumien suunnittelussa ja tiedonhallinassa. Se myös auttaa ideointijumista eteenpäin.
 
Tämän webinaarin jälkeen saat välittömästi parempia vastauksia tekoälyltä – tulee nappaamaan vinkit käyttöön!
 

Kouluttajamme

Pinja Valkonen yhdistää syvällisen asiantuntemuksen ja käytännönläheisen otteen tekoälyyn ja viestintään. Pinjalla on monipuolinen ura sisällöntuottajana ja viestinnän datalähtöisenä kehittäjänä, digivelhona, muutosmoottorina ja tekoälyasiantuntijana. Hän toimii täysiaikaisena yrittäjänä, konsulttina ja kouluttajana omassa yrityksessään.
 
Puhujana Pinjaa on kehuttu innostavaksi, selkeäksi, käytännönläheiseksi ja hauskaksi. Hän tarjoaa kuulijoille konkreettisia työkaluja ja tietoa, joiden ansiosta työt sujuvat entistä helpommin ja tulokset ovat entistä vaikuttavampia.

 

 

Koulutuksemme on ilmainen MMA:n jäsenille ja sen tallenne tulee saataville Oma MMA -palveluun. Etkö ole vielä jäsen? Tule mukaan omiesi joukkoon!
 

Ilmoittaudu koulutukseen »

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.