Siirry sisältöön
Myyntiverkosto

Myyntityö 2030-luvulla  

Perjantai 28.4. klo 8−11
Paikka: OP Tampere (Hämeenkatu 12, Tampere)

Jokainen yrittäjä tarvitsee myyntitaitoja. Myyntiverkosto syntyi halustamme tarjota laadukasta koulutusta sekä verkostoitumismahdollisuuksia pirkanmaalaisille yrittäjille ja myynnin parissa työskenteleville.

Tervetuloa verkostoitumaan ja inspiroitumaan Pirkanmaalle!

Aloitamme ohjelman aamiaisella, jonka jälkeen on myynnin ammattilaisen puheenvuoro. Lopuksi myyntivalmentaja Jukka Heikkilä vetää mukaansatempaavan workshopin.

Puhujamme esittelee Pia Hautamäki (myynnin tutkija ja yliopettaja, TAMK). Suomessa tapahtuvan myyntiosaamisen edistämisen lisäksi Pia toimii kansainvälisen Global Sales and Science Instituten johtoryhmän jäsenenä, jonka tavaoitteena on lisätä kestävän myynnin ja myynnin johtamisen koulutusta ja tutkimusta maailmanlaajuisesti.
 
Tilaisuus on Pirkanmaan Yrittäjien sekä Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n jäsenille maksuttomia. Ota myös yrittäjä-avec mukaan! Hänkin pääsee mukaan tilaisuuteen maksutta.

Ohjelma

  • maksuton aamiainen
  • kumppaneiden tervehdys
  • keynote: myyntityö 2030-luvulla
Tilaisuuden keynote-puheenvuoro myös striimataan. Jos haluat katsoa vain striimin, ilmoittaudu silti mukaan. Workshopin ja verkostoitumisen vetää myyntivalmentaja Jukka Heikkilä. Lopuksi ohjelmassa on vapaata verkostoitumista ja keskustelua myynnistä sekä yrittäjyydestä.
 
OP Tampere, jonka tiloissa tapahtuma järjestetään, on Suomen suurimpia osuuspankkeja ja osa OP Ryhmää. Meillä on lähes 190 000 asiakasta, asiakasliiketoimintamme on yli 10 miljardia euroa ja hoidamme yli 7 miljardilla asiakkaidemme varallisuutta. Teemme merkityksellistä työtä: mahdollistamme asiakkaidemme unelmia sekä tuemme ja turvaamme heitä eri elämäntilanteissa. Toimintamme perustuu vakaalle arvopohjalle: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. Lue lisää: OP Tampere
 

Tervetuloa myynnin maailmaan!

 

Ilmoittaudu mukaan tästä >>