Siirry sisältöön
Myyntifunneli 2: digitaaliset asiakaspolut

Myyntifunneli 2: digitaaliset asiakaspolut

Torstai 4.5. klo 10−11
Webinaari 

Olet varmasti huomannut, että vanhat markkinoinnin ja myynnin toimenpiteet ovat käyneet tehottomiksi? Yrityksesi markkinointi ja myynti vaatii nyt täyden huomiosi. Asiakaspolku on siirtynyt verkkoon, se on lähes 30 kosketuspintaa pitkä. Asiakas haluaa kulkea tuota polkua kaikessa rauhassa ilman, että hän joutuu kontaktoimaan yrityksesi myyjää.

Nyt on aika kuopata perinteinen markkinoinnin vuosikello! Rakenna sen sijaan digitaalisia asiakaspolkuja. Niiden avulla teet asiakkaan matkan prospektista liidiksi, liidistä diiliksi ja diilistä suosittelijaksi mahdollisimman helpoksi ja tehokkaaksi.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana kuulet vastauksia näihin kysymyksiin:

 • Mikä on digitaalinen asiakaspolku?
 • Kuinka asiakaspolku suunnitellaan?
 • Miten ostamisesta tehdään asiakkaalle mahdollisimman helppoa?
 • Miten asiakaspolkua mitataan?
 • Miten hyödynnät dataa?

Kohderyhmä

Webinaari sopii erityisen hyvin asiantuntijayritysten kasvun hakijoille sekä markkinoinnin ja myynnin päättäjille yrityksen kokoon katsomatta.

Tämä koulutus on toinen osa Marketing Finlandin järjestämästä Myyntifunneli -webinaarisarjasta. Tarjoamme tämän osan maksutta MMA:n jäsenille, muihin osioihin voit osallistua omakustanteisesti.

Sarjan muut osat ovat:

MMA:n jäsenhinta näihin koulutuksiin on 150 euroa (+ alv. 24 %). 

Kouluttajamme

Jonna Lönnroth
Markkinointimeemi Oy:n yrittäjä

Jonna tarjoaa tässä webinaarissa sinulle rakettilähdön digitaalisen asiakaspolun suunnitteluun!


  Koulutuksen järjestää Marketing Finland.


  Ilmoittaudu viimeistään 1.5.

  Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Tarjoamme ilmaisen osallistumisen tähän koulutussarjan kakkososaan vain MMA:n jäsenille. Muihin sarjan koulutuksiin voit osallistua omakustanteisesti MMA:n jäsenhintaan 150 euroa (+ alv. 24 %).

  Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

  Kaikki Marketing Finlandin koulutukset tallennetaan digitaaliselle oppimisalustalle, jossa voit katsoa tallenteen jälkikäteen.

  Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.