Siirry sisältöön
Myynti Teoiksi – valjasta sisäinen motivaatio myynnin aikaansaamiskyvyn parantamiseksi

Myynti Teoiksi – valjasta sisäinen motivaatio myynnin aikaansaamiskyvyn parantamiseksi   

Torstai 11.11. klo 912
Webinaari

Myynti Teoiksi -koulutus on intensiivinen lyhytkoulutus, jossa jaamme näkökulmia ja oivallutamme sisäisen motivaation ja itsensä johtamisen merkityksestä osana yksilöllisesti innostavaa ja aikaansaavaa myynnillistä tekemistä.

Useiden tutkimusten mukaan ihminen on innostunut, sitoutunut ja aikaansaava, kun saa toteuttaa työtä omasta sisäisestä motivaatiosta käsin. Yksilöllisten motivaatiotekijöiden tunnistaminen ja hyödyntäminen käytännössä antaa avaimet kehittää, vahvistaa ja johtaa kaikkea myynnillistä tekemistä.

Kenelle

Koulutuksemme sopii kaikille myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille sekä esihenkilöille ja johtajille.

Koulutuksen opit

Koulutuksessa saat vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin:
 
  • Miten voit johtaa niin omaa kuin tiimin myynnillistä tekemistä omista yksilöllisistä innostuksen lähteistä käsin?
  • Mistä uutta virtaa ja energiaa omaan ja tiimin päivittäiseen tekemiseen?
  • Miksi yksi innostuu rennoista verkottumistilaisuuksista, toinen haluaa hoitaa asiakassuhteita etänä ja kolmas nauttii siitä, kun saa väitellä asiakkaan kanssa ratkaisun yksityiskohdista?
  • Miten välttää turhautumista ja päämäärätöntä suorittamista?

Kyky johtaa itseä, omaa työtään ja myynnillisyyttään omista lähtökohdistaan käsin sekä viedä tärkeitä asioita käytännön tasolle on avainasemassa tavoitteiden saavuttamisessa.

Koulutuksessamme avataan sisäisen motivaation ja yksilöllisten motivaatiotekijöiden vaikutusta myynnin johtamisen ja aikaansaamisen taustalla, sekä miten motivaatiotuntemusta voidaan hyödyntää oman ja tiimin käytännön tekemisissä.

Taustateoriana koulutuksessa käytetään Steven Reissin tieteellistä motivaatioteoriaa.

Koulutuksen sisältö

  1. Ennakkotehtävät ja työkirja, jotka jaetaan osallistujille, kun ilmoittautumisaika on päättynyt. Ennakkotehtävien viimeinen palautuspäivä on perjantaina 5.11.
  2. Sisäinen motivaatio – mitä ja miksi, Reissin motivaatioteoria ja motivaatiotekijät
  3. Yksilöllinen myynnillisyys käytännössä – sisäisen motivaation hyödyntäminen omassa työarjessa, innostuneen myynnillisen tekemisen taustalla
  4. Myynnillisen tekemisen aikaansaaminen – tekemisten palastelu toteuttamiskelpoisiksi aikaansaamisen tehtäviksi

Koulutus sisältää myös lyhyitä harjoituksia.

Myynti Teoiksi -kouluttajat

 

Salla Aaltonen ja Johanna Saari  
Teoiksi Oy 

Teoiksi, eli me Salla ja Johanna, on kahden akateemisesti koulutetun aikaansaavan naisen yritys, joka tarjoaa myynnin asiantuntijapalveluita, sparrausta ja valmennusta yli kolmen vuosikymmenen monipuolisella kokemuksella. Toimimme asiakkaidemme yhteistyökumppaneina myynnillisen oivalluttamisen, innostamisen, suunnittelun ja aikaansaamisen saroilla. Olemme kehittäneet oman Teoiksi-menetelmän, jota käytämme koulutustemme ja valmennustemme taustalla. Lue lisää: teoiksi.fi

Nähdään koulutuksessa!
Salla ja Johanna

Salla Aaltonen, FM
myynnin valmentaja, liiketoiminnan kehittäjä, yrittäjä, RMP motivaatiovalmentaja
LinkedIn: Salla Aaltonen

Sallaa myyntityössä innostaa ihmisten kohtaaminen, yhteinen kehittäminen ja yhteistyö sekä uuden oppiminen ja muutoksen jalkauttaminen käytäntöön.

Johanna Saari, YTM
Myynnin valmentaja, liiketoiminnan kehittäjä, yrittäjä, RMP Motivaatiovalmentaja
LinkedIn: Johanna Saari

Johannaa myyntityössä innostaa ratkaisukeskeisyys, asioiden vieminen loppuun saakka käytännössä sekä haasteelliset tilanteet, joita pääsee asiakkaan kanssa selvittämään

Ilmoittaudu viimeistään 2.11.

Koulutus on ilmainen vain MMA:n jäsenille.
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!