Siirry sisältöön
Myynnin tunnelukot & niiden työstäminen

Myynnin tunnelukot & niiden työstäminen

Tiistai 5.9. klo 912
Webinaari

Jokaisella meistä on tunnelukkoja, jotka ovat peräisin pääosin jo lapsuudesta. Niillä on suora yhteys omiin uskomuksiimme, joihin vaikuttaminen on yksi isoimmista asioista, joilla voimme muuttaa elämäämme parempaan suuntaan. Tärkeä osa tätä prosessia on omien tunnelukkojen tunnistaminen ja niiden työstäminen.

Osallistu webinaariimme, jossa kerromme miten työstät myynnin tunnelukkoja.

Valmennuksen sisältö

Uskomukset myynnin tunnelukkojen taustalla

  • Mikä tunnelukko on, ja mikä yhteys sillä on uskomuksiimme?
  • Mistä tunnelukot syntyvät?
  • MIten tunnelukot vaikuttavat elämäämme?
  • Miten tunnelukkoja voi muokata?

Myynnin tunnelukot – 10 myyntityöhön vaikuttavaa tunnelukkoa

  • Omien myynnin tunnelukkojen tunnistaminen

Tunnelukkojen työstäminen: ongelmasta uudeksi mahdollisuudeksi

  • Myynnin tunnelukkojen muokkaustyöpaja 
  • Kohti tunnelukkovapaampaa elämää: suunnitelma jatkoa varten

Kouluttajamme Jukka Heikkilä 

 

Jukka Heikkilä on yritys- ja myyntivalmentaja, Mind Coach sekä LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmentaja. Jukka on kokenut myynnin ammattilainen, joka on tehnyt yli 30 vuotta töitä ammattimaisen myyntityön parissa. Viimeiset reilut 10 vuotta hän on toiminut pääasiassa yritys- ja myyntivalmentajana.

– Sytyn eniten ihmisten kohtaamisista – olipa se kasvotusten tai nykyaikaisesti verkossa tapahtuvaa, Jukka kertoo itsestään. 

Jukka on oman ammattinsa aktiivinen opiskelija, joka hakee myynnin alalta viimeisimmät tiedot ja trendit, jotta hän voi auttaa asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Jukan mukaan elämä on ikuisen kasvamisen, kehittymisen ja oppimisen matka, jossa ei koskaan tulla valmiiksi. Päivitetyillä tiedoilla ja taidoilla elämä on antoisampaa ja rikkaampaa. 

Lue lisää Jukasta: jukkaheikkila.fi

Ilmoittaudu viimeistään 31.8. kello 12

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.