Siirry sisältöön
Myynnin tietojärjestelmät johtamisen näkökulmasta

Myynnin tietojärjestelmät johtamisen näkökulmasta    

Torstai 2.12. klo 912
Webinaari

Tämä webinaari on sinulle, joka mietit, miten myynnin tietojärjestelmistä saa enemmän arvoa myynnin suunnitteluun ja johtamiseen.

Nykyaikainen myynnin ja asiakkuuksien johtaminen vaatii datan keräämistä ja taitavaa hyödyntämistä. Jokainen asiakkaan kohtaaminen yrityksen kanssa synnyttää dataa, josta organisaatio voi luoda uutta tietoa kehittääkseen ja parantaakseen asiakkaan kokemusta ja loppujen lopuksi yrityksen myyntimahdollisuuksia.

Myynnin käyttämät tietojärjestelmät, kuten CRM ja muut digitaaliset työkalut, muuttuvat johtamisen kannalta businesskriittisiksi. Yksikään myyntiä tekevä yritys ei voi välttyä miettimästä, miten näitä järjestelmiä käytetään myynnissä, miten ja minkälaista dataa asiakkaan ostopolulta kerätään ja mihin käyttöön sekä miten siitä jalostetaan uutta ymmärrystä johtamisen tueksi.

Webinaarin sisältö

  • myynnin tietojärjestelmien kenttä
  • asiakkaan ostopolut ja data
  • tietojärjestelmien merkitys myynnin johtamisessa
  • datan merkitys myynnin johtamisessa

Kouluttaja

 

Markus Kauppinen
Haaga-Helia

Markuksella on mittava kokemus palveluyritysten myynnistä ja liiketoimintojen kehittämisestä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Myynnin teknologia on ollut osa Markuksen työkenttää lähes 25 vuotta ja hän on ollut kehittämässä useiden yritysten myyntijärjestelmiä sekä myynnin prosesseja. Tällä hetkellä Markus toimii Haaga-Helian Ammattikorkeakoulussa myynnin lehtorina.

Markuksen intohimona on myynnin ja markkinoinnin teknologian yhdistäminen asiakaskokemuksen parantamiseksi kaikissa asiakkaan polun vaiheissa. Samalla hän haluaa haastaa yrityksiä digitaaliseen muutokseen sekä olemaan avoimia uusille ideoille.

Ilmoittaudu viimeistään 18.11.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!