Siirry sisältöön
Myynnin ammattilainen henkisesti huippukunnossa

Myynnin ammattilainen henkisesti huippukunnossa 

Perjantai 15.10. klo 912
Webinaari

 
Myynnin ammattilaisen työ voi olla joskus henkisesti hyvinkin raskasta ja aiheuttaa muun muassa haitallisia stressitiloja ja uupumusta. Taustalla vaikuttavat itseemme kohdistuvat odotukset ja niistä seuraavat paineet, omat uskomuksemme ja pelkomme sekä omien arvojemme yhteensopivuus työpaikkamme arvojen kanssa.
 
Työelämässä myynnin ammattilaiselta vaaditaan lukuisia erilaisia kykyjä: pitää pystyä sopeutumaan uusiin tilanteisiin ja vaatimuksiin sekä lisäksi myös sietämään vastoinkäymisiä ja selviytymään niistä. Ennakoimattomissa ja yllättävissä muutostilanteissa kullanarvoinen taito on resilienssikyky eli selviytymis- ja sopeutumiskyky, jonka hallitseminen säästää turhalta stressiltä vaativassa työelämässä. 
 
Myyjän kehittyminen lähtee itsetuntemuksesta. Suoriutuaksesi työelämän asettamista haasteista ja ollaksesi yksi markkinoilla parhaiten menestyvistä myyjistä, on sinun tärkeää huolehtia henkisestä kunnostasi, jaksamisestasi ja palautumisestasi.
 
Hanki sinäkin kilpailijoitasi paremmat tiedot, taidot ja asenne osallistumalla webinaariimme, jossa käsittelemme myynnin ammattilaisen näkökulmasta mm. seuraavia teemoja:
 
  • kuusi ihmisen perustarvetta
  • arvojen, uskomusten ja pelkojen merkitys myynnin ammattilaisen elämässä ja niihin vaikuttaminen
  • myyjänä motivoituminen
  • hyvän elämän resepti
  • stressin kanssa eläminen ja hyödyntäminen
  • resilienssikyvyn kasvattaminen

Kouluttaja: Jukka Heikkilä

 

Webinaarin pitää myynnin ammattilainen Jukka "Juki" Heikkilä, jolla on takana 29-vuotinen myyntiura.

”Myyntityö on aina kiehtonut minua. Mitä enemmän olen myynnistä vuosien varrella oppinut ymmärtämään, sitä paremmin olen tajunnut, että myyntituloksiin ja onnistumisiin vaikuttaa merkittävästi kyky omaksua ja oppia uusia asioita, ja sen ohella myös myyjien henkinen kunto.”

Jukka panostaa käytännönläheiseen myyntivalmennukseen, jossa hän tarjoaa asiakkaidensa käyttöön pitkän myyntikokemuksensa sekä jatkuvan kouluttautumisen myötä tulleet uudet opit. Lue lisää: www.jukkaheikkila.fi

Ilmoittaudu viimeistään 8.10.

Kouluttaja Jukka Heikkilä lähettää sähköpostiisi ennakkotehtävän, joka sinun tulee palauttaa viimeistään keskiviikkona 13.10.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille.
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!