Siirry sisältöön
Muutosneuvottelut ja työsopimuksen irtisanominen

Muutosneuvottelut ja työsopimuksen irtisanominen

Torstai 21.3. klo 9–10.30
Webinaari

Käynnistikö työnantajasi yhteistoimintalain mukaiset muutosneuvottelut? Oletko epätietoinen, mistä niissä on kyse? Ilmoittaudu koulutukseemme ja saat kattavan infopaketin aiheesta! 

 

Muutosneuvottelut on käytävä silloin, kun työnantaja harkitsee työvoiman vähentämistä taloudellisilla, tuotannollisilla tai toiminnan uudelleen järjestelyihin liittyvillä perusteilla. Tässä webinaarissa saat perustiedot muutosneuvotteluista sekä vinkkejä asioista, joihin näissä tilanteissa kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota.  

 

Muutosneuvottelujen lisäksi työsuhdejuristimme Taija Numminen käy läpi työsopimuksen irtisanomisen niin kutsutuilla tuta-syillä eli taloudellisilla, tuotannollisilla ja toiminnan uudelleen järjestelyihin liittyvillä syillä. Lisäksi käymme läpi, mitä tarkoittaa työnantajan uudelleensijoittamisvelvollisuus ja takaisinottovelvollisuus. Koulutuksessa sivuamme myös lyhyesti työsuhteen päättämistä sopimalla irtisanomisen vaihtoehtona.  

Kouluttajamme

Webinaarimme kouluttaja on työsuhdejuristi ja varatuomari Taija Numminen MMA:n lakipalvelusta. Taija tuntee myynnin ja markkinoinnin alan kiemurat paremmin kuin hyvin. Hänen osaamisalueeseensa kuuluvat muun muassa työ- ja sopimusoikeudelliset asiat, ennakollinen neuvonta, koulutus, riita-asioiden hoitaminen, oikeudenkäynnit ja alan edunvalvonta.

Koulutuksemme on ilmainen vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittaudu mukaan!

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. 

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.