Siirry sisältöön
Modernin myynnin työkalupakki -verkkovalmennus

Modernin myynnin työkalupakki -verkkovalmennus (huom. maksullinen)

  • Osaatko hyödyntää myynnissä omaa persoonasi?
  • Osaatko auttaa asiakkaitasi ostamaan? 
  • Haluatko löytää parhaan mahdollisen myyjän itsestäsi? 
  • Kiinnostaako sinua parantaa tuloksiasi ja samalla myös tulotasoasi?

Huippulaatuinen verkkovalmennus auttaa sinua kehittymään paremmaksi myyjäksi ja saavuttamaan koko potentiaalisi juuri silloin kuin sinä haluat, sillä voit edetä koulutuksessa omaan tahtiisi. Valmennuksessa käytettävä verkkoalusta tukee kaikkia mobiililaitteita, joten voit siirtää luokkahuoneesi vaikkapa laiturin nokkaan tai käyttää junamatkat opiskeluun.

Valmennukseen kuuluu myös kattava Modernin myynnin työkalupakki -työkirja, jota täyttämällä voit soveltaa saamiasi oppeja omaan työhösi. Valmennusmateriaali on käytössäsi vuoden eteenpäin sen ostopäivästä.

Nopean tilaajan etuna saat:

  • BONUSMATERIAALI: Verkostoituminen: Miten ja missä kannattaa verkostoitua? (video 40 min + työkirja)
  • Myyntityö Made in Finland (PDF-kirja)
  • Persoona Peliin – auta asiakastasi ostamaan (PDF-kirja)
  • Etämyyntiopas (PDF-kirja)

Lue lisää koulutuksesta täältä https://www.jukkaheikkila.fi/myyntivalmennus/

Huom. Lisäämme jaksoja ja päivitämme uusia materiaaleja valmennukseen tasaiseen tahtiin.

 

Verkkokoulutuksen pitää myynnin ammattilainen Jukka Heikkilä, jolla on takana 29-vuotinen myyntiura:

”Myyntityö on aina kiehtonut minua. Mitä enemmän olen myynnistä vuosien varrella oppinut ymmärtämään, sitä paremmin olen tajunnut, että myyntituloksiin ja onnistumisiin vaikuttaa merkittävästi kyky omaksua ja oppia uusia asioita, ja sen ohella myös myyjien henkinen kunto.”

Heikkilä panostaa käytännönläheiseen myyntivalmennukseen, jossa hän tarjoaa asiakkaidensa käyttöön pitkän myyntikokemuksensa sekä jatkuvan kouluttautumisen myötä tulleet uudet opit. Voit lukea Heikkilästä lisää .

Otathan huomioon, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia, joten jokaisen osallistujan tulee ilmoittautua koulutukseen erikseen.

Saat jäsenenämme koulutuksesta huikean alennuksen! Valmennuksen hinta on jäsenillemme ainoastaan 197 € (sis. alv 24 %), kun normaalisti ilman jäsenyyttämme maksaisit 574 €. Muista ilmoittaa Ilmoittautumisesi yhteydessä laskutusosoitteesi.
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jäät ilmoittamatta pois koulutuksesta, peritään sinulta 30 €:n maksu. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!
 
https://www.lyyti.fi/att/daf8bba5a4177929/296aa12715a8254a5d9b7d66b2b21591611c5ba4082feed519de