Siirry sisältöön
Modernin myynnin työkalupakki

Modernin myynnin työkalupakki  

Tiistai 2.3.2021 klo 9-12
Webinaari
 
Maailma muuttuu päätähuimaavaa vauhtia ja myyntityö sen mukana. Meiltä modernin myynnin ammattilaiselta vaaditaan sopeutumistaitoja sekä uusien tietojen ja taitojen oppimiskykyä, jotta pystymme vastaamaan nykypäivän haasteisiin.
 
Koronavirus pakotti meidät kaikki tekemään yhtäkkisen digiloikan, mikä toi lisähaasteena vielä tarpeen etämyyntityökalujen hyödyntämiseen ja niiden hallitsemiseen.

Kuinka pysyä vauhdissa mukana? Jos et itse ole valmis panostamaan omaan kehittymiseesi myynnin ammattilaisena, tulet luultavasti häviämään kaupat sille, joka niin tekee.

Pysyttele sinäkin digitalisaation kelkassa ja tule mukaan myyntivalmentaja Jukka ”Juki” Heikkilän Modernin myynnin työkalupakki -webinaariin, jossa käsitelemme modernin myynnin vaatimuksia nykypäivän myynnin ammattilaiselta mm. seuraavien teemojen kautta:

  • Myyntitilanteisiin valmistautuminen 2021
  • Omille ratkaisuille sopivan asiakaskunnan etsiminen ja valinta
  • Oman uskottavuuden ja asiantuntijabrändin rakentaminen
  • Moderni myyntiprosessi
  • Onnistumisten mittaaminen
  • Etämyynnin ABC

Webinaarin pitää myynnin ammattilainen Jukka Heikkilä, jolla on takana 29-vuotinen myyntiura:

”Myyntityö on aina kiehtonut minua. Mitä enemmän olen myynnistä vuosien varrella oppinut ymmärtämään, sitä paremmin olen tajunnut, että myyntituloksiin ja onnistumisiin vaikuttaa merkittävästi kyky omaksua ja oppia uusia asioita, ja sen ohella myös myyjien henkinen kunto.”

Heikkilä panostaa käytännönläheiseen myyntivalmennukseen, jossa hän tarjoaa asiakkaidensa käyttöön pitkän myyntikokemuksensa sekä jatkuvan kouluttautumisen myötä tulleet uudet opit. Voit lukea Heikkilästä lisää .

 
Koulutukseen ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 22.2. Ilmoittautumisesi jälkeen Heikkilä lähettää sähköpostiisi ennakkotehtävän, joka sinun tulee palauttaa hänelle perjantaihin 26.2. mennessä.

Otathan huomioon, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia, joten jokaisen osallistujan tulee ilmoittautua koulutukseen erikseen.

Tarjoamme koulutuksen ilmaiseksi ainoastaan jäsenillemme.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jäät ilmoittamatta pois koulutuksesta, veloitamme sinulta 30 €:n maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!