Siirry sisältöön
Modernin myynnin pelikirja: näin parhaat organisaatiot rakentavat epäreilua kilpailua

Modernin myynnin pelikirja: näin parhaat organisaatiot rakentavat epäreilua kilpailua 

Torstai 20.1.2022 klo 8.4510.30  
Maksuton webinaari 

Keskustelu myynnin pelikirjoista käy kuumempana kuin koskaan, eikä ihme, sillä pandemia on paljastanut puutteita organisaatioiden kriittisissäkin myyntitoiminnoissa.

Myynnin pelikirjan tavoitteena on toimia ajantasaisena arjen apuvälineenä myyjille sekä varmistaa, että tehokkaimmat myynnin toimintamallit jalkautuvat jokaiselle myynnin tekijälle roolista ja kokemuksesta riippumatta. Näin varmistetaan, että myynnin tekijät eivät sähellä sokkona päivän fiiliksen mukaan, vaan kullakin on käytössään arjessa testatut tehokkaat myyntimetodit, joita toistamalla myyntitulokset ja asiakaskokemus ovat korkeammalla tasolla.

Tässä webinaarissa kokemuksia ja käytännön toimintamalleja jakavat modernin myynnin valmentajat Jan Ropponen ja Sani Leino. Heillä on kokemusta satojen myyntiorganisaatioiden valmentamisesta ja kymmenien myynnin pelikirjojen rakentamisesta asiakkaille.

Kenelle webinaari sopii?

Webinaari sopii sinulle oivallisesti, jos jokin alla kerrotuista asioista kolahtaa!

 1. Haluat kehittää omaa myynnin pelikirjaasi paremmaksi. Organisaatiossanne on jo jonkinlainen myynnin pelikirja, mutta pohdit kestääkö se vertailun kansainvälisiin verrokkeihin. Webinaarissa näet ja kuulet miten myyntiorganisaatiot maailmalla ovat rakentaneet omia pelikirjojaan paremmiksi pandemian aikana.
 2. Organisaatiossanne ei ole vielä myynnin pelikirjaa, mutta haluatte rakentaa sellaisen. Webinaarin avulla saat askelmerkit miten rakennat ja jalkautat toimivan pelikirjan tehokkaasti ja kerralla oikein. Saat käyttöösi käytännön ohjeita ja kokemuksia, kun rakennat omaa myynnin pelikirjaasi.
 3. Haet käytännön vinkkejä oman myyntityösi parantamiseen toistettavilla ja tutkitusti toimivilla myynnin toimintamalleilla, jotta vuodesta 2022 tulisi myynnillinen menestystarina.

Webinaarin sisältö

 • Intro: Vuosi 2022 on täällä - miten tehdä myyntivuodesta menestystarina?
 • Turha ja väsynyt dokumentti vai kultakimpale? Mitä hyötyä myynnin pelikirjasta on?
 • Mitä kansainväliset tutkimukset sanovat pelikirjojen merkityksestä myyntituloksiin?
 • Millaisissa tilanteissa tai yrityksissä pelikirjasta on eniten hyötyä?
 • Myynnin pelikirjan erilaiset muodot ja käyttötarkoitukset yrityksissä.
 • Miten rakentaa moderni myynnin pelikirja, jota myyjät aidosti arvostavat ja hyödyntävät?
 • Sales Enablement: pelikirja on portti myynnin ja markkinoinnin onnistuvaan yhteispeliin.
 • Mitkä ovat kriittisimmät sisällöt mitä ottaa mukaan myynnin pelikirjaan, mitä jättää veks?
 • Myyntiprosessin eri vaiheiden avaaminen erilaisille myynnintekijöille.
 • Myynnin pelikirjan jalkauttaminen ja jalkauttamista tukevat teknologiat.

Tilaisuuden järjestäjä: School of Sales

Valmentajat

Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja ja modernin myyntityön valmentaja. Sani tunnetaan yhtenä sosiaalisen myyntityön (Social Selling) pioneereista Suomessa, jolla on yli 13 vuoden kokemus erilaisista myynnin tehtävistä. Oman yrityksensä Social Company Oy:n kautta hän on ollut valmentamassa tuhansia myyjiä ja asiantuntijoita sadoista eri yrityksistä. 

Vuonna 2016 Sani listattiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling vaikuttajan joukkoon maailmassa, jonka lisäksi hän on ainoana suomalaisena ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa (Professional Diploma in Digital & Social Selling) arvostetulle Digital Marketing Institutelle Irlantiin. Syksyllä 2020 Sanilta ilmestyi yhdessä Kert Kennerin kanssa kirjoitettu B2B-myyntiin liittyvä kirja #Myyntikirja, jonka tavoitteena on parantaa kotimaisten myyjien kyvykkyyttä modernissa myyntityössä.

 
Jan Ropponen
Founder, CEO 
Axend Oy
 
Jan Ropponen auttaa myyjiä luomaan enemmän arvoa asiakkaille. Janin filosofia on se, että myyjien kyky luoda arvoa korreloi suoraan heidän myyntituloksensa kanssa. Jan valmentaa maailman johtavien ohjelmistoyritysten myyntiorganisaatioita ja on muun muassa kirjoittanut modernia myyntiä käsittelevät Sales Habits of Winners-, Revenue Growth Platform- ja Miljoonamyyjä-kirjat.

Ilmoittaudu viimeistään 19.1.2022

Saat webinaarin tallenteen ja valmentajien materiaalit käyttöösi tilaisuuden jälkeen.