Siirry sisältöön
Webinaari: Moderni kiinteistönhallinta

 

Ovatko kaikki kiinteistönne järjestelmät helposti hallittavissa? Tiedätkö kenen vastuulla vikatilanteet ovat? Onko tietoturvan osalta yhteyksien suojaus riittävällä tasolla ja tiedät keillä kaikilla on pääsy kiinteistön eri järjestelmiin? Ovatko kustannukset hallittuja ja kokonaiskuva kiinteistön tilasta saatavilla nappia painamalla?

 
Monitoimittajaympäristössä kiinteistönhallinta on haasteellista ja usein pirstaloitunutta. Webinaarissa käsittelemme asiantuntijoidemme johdolla mihin kannattaa keskittyä ja mistä lähteä liikkeelle kiinteistöhallintaa modernisoitaessa. Kuinka tunnistaa erilaiset tarpeet sekä miten rakentaa tietoturvallinen ja kustannustehokas kokonaisuus. Miten nopeuttaa reagointia poikkeavuuksiin ja varmistaa dokumentoinnin ajantasaisuus sekä saada keskitetty näkymä kiinteistöjen tilaan. Ilmoittaudu mukaan webinaariimme ja nappaa mukaan asiantuntijoidemme vinkit kuinka tästä kaikesta voi selvitä voittajana.
 
Järjestämme webinaarin Teams Liven -välityksellä. Ilmoittaudu mukaan, vahvistusviestissä saat osallistumislinkin webinaariin. Ei huolta jos et pääse livenä paikalle, lähetämme kaikille ilmoittautuneille tallenteen jälkikäteen.