Siirry sisältöön
Miten todistat markkinoinnin arvon muille?

Miten todistat markkinoinnin arvon muille?

Torstai 4.5. klo 910.30
Webinaari

Näkevätkö kollegasi tai esimiehesi markkinoinnin ”käsien heilutteluna” tai pelkkänä funktiona? Puuttuuko johdoltanne myös dataan perustuva faktapohjainen ymmärrys siitä, mikä vaikutus markkinoinnilla on yrityksen tulokseen?

Tämän kurssimme jälkeen voit lyödä pöytään yli 10 000 tieteellisen tutkimustuloksen voimalla faktaa siitä, miten markkinointi funktiona − ja markkinointijohtaja sen vetäjänä  lisää yritysten menestymistä ja kasvattaa tulosta. Koulutuksen jälkeen markkinoinnin arvo ei ole enää yrityksessäsi mielipide vaan fakta!

Koulutuksestamme hyödyt erityisesti, jos paiskit hommia markkinoinnin johtajana tai päällikkönä ja vastaat markkinoinnista. Sinun kannattaa osallistua myös, jos olet kiinnostunut kuulemaan faktat markkinoinnin vaikutuksesta yrityksen arvon kasvuun.

Kouluttajamme 

Markus Kivikangas (PsM) Steinheide Oy:stä on harvinainen tieteen ja liike-elämän välimaastossa viihtyvä tieteellisten innovaatioiden kaupallistaja. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Markus tutki Helsingin yliopistossa ja Aalto-yliopistossa markkinointia ja johtamista hyödyntämällä psykologiaa, psykofysiologiaa, neurotieteitä ja aivokuvantamista. Steinheide tarjoaa yhteistyökumppaneilleen käyttäytymistieteiden parhaat löydökset myynnin, markkinoinnin ja johtamisen tehokkuuden lisäämiseksi yli 95 prosentin varmuudella.

 
 

Ilmoittaudu viimeistään 27.4.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.