Siirry sisältöön
Mindfulness ja tunneäly myynnissä

Mindfulness ja tunneäly myynnissä

Kaksi webinaaria: tiistai 3.10. klo 910.30 ja tiistai 17.10. klo 910.30 

Oletko koskaan pohtinut, kuinka mindfulnesia ja tunneälyä voisi hyödyntää myynnissä? 

Tunneälyn kehittäminen alkaa itsetuntemuksesta  omaa mieltään voi harjoittaa tunnistamaan automaattiset reaktiomme vuorovaikutuksessa. Tämä on pohja asiakkaan tunteiden ymmärtämiseen ja tulokselliseen myyntityöhön. Tutkimukset osoittavat, että se miten asiakas kokee tunneyhteyden myyjään vaikuttaa ratkaisevasti ostopäätökseen. Se on kuviteltua useammin tunnepäätös.

Koulutuksemme sisältää kaksi webinaaria, jotka kestävät 1,5 tuntia kumpikin. Kouluttajamme Petri luo innostavan oppimisympäristön ja tarjoaa sinulle käytännön työkaluja tunneälyn hyödyntämiseen myyntityössä. Koulutus perustuu kokemukselliseen ja vuorovaikutteiseen oppimiseen, mikä inspiroi sinua syventymään aiheeseen.

Koulutusten välillä saat kotitehtäväksi käytännön harjoituksia. Lisäksi koulutuskokonaisuuteen kuuluu harjoitusäänite, jonka avulla voit jatkaa oppimista tapaamisten välillä ja koulutuksen päätyttyä.

Valmennuksemme koostuu seuraavista teemoista:

  • Tunneälyn hyödyntäminen myyntityössä parempien tulosten saavuttamiseksi: Miten asiakkaani kokevat minut ja miten se vaikuttaa suoraan tuloksiin?
  • Mindfulness ja tunneäly: Miten mindfulness on olennainen osa tunneälyä? Tärkeimmät tutkimustulokset tällä alueella.
  • Itsetuntemuksen merkitys myyntityössä: Miten voin tehdä tietoisempia valintoja riippumatta omasta mielialastani ja reagointitavoistani?
  • Asiakkaan tunnetilojen tiedostaminen − avain tulokselliseen myyntityöhön: Miten voin kehittää kykyäni huomioida asiakkaan tunnetiloja?
  • Haastavat vuorovaikutustilanteet − tehokkaita keinoja hallita vaikeita tilanteita ystävällisesti ja kunnioittaen asiakasta.

Kouluttajamme

 

Kouluttaja ja Mindfulness-ohjaaja CFM® Petri Pennanen on toiminut yli 25 vuoden ajan johtotehtävissä kansainvälisissä konserneissa, muun muassa myyntijohtajana. Hänen toimipisteensä sijaitsivat Frankfurtissa, Lontoossa ja Münchenissä. Työnsä tukena Petri on soveltanut Mindfulness-MBSR -menetelmää. Näiden kokemusten kautta Petri pystyy helposti samaistumaan myyntityössä esiintyviin haasteisiin ja antamaan työkaluja niiden ratkaisemiseen.

Petrin yritystausta ja sen soveltaminen MBSR-menetelmässä muodostavat ainutlaatuisen yhdistelmän, joka välittyy myös kuuntelijoille. Petri on diplomi-insinööri ja MBA arvostetusta INSEADista, joten työyhteisöissä hän on kuin kala vedessä. Petri on nopealla huumorilla ja napakoilla älynväläyksillä varustettu kouluttaja, joka osaa inspiroida kuulijoitaan todella taitavasti.

Center for Mindfulness (CFM) on pioneerikouluttaja mindfulness-kykyjen ja tunneälyn tulokselliseen oppimiseen niin Suomessa kuin Suomen ulkopuolellakin. CFM:n koulutukset pohjautuvat professori Jon Kabat-Zinnin Massachusettsin yliopiston klinikalla kehittämään Mindfulness Based Stress Reduction -menetelmään (MBSR).

MBSR on maailman eniten tieteellisesti tutkittu ja näyttöön perustuva Mindfulness-ohjelma lähes 40 vuoden ajalta. Alusta lähtien menetelmää on kehitetty tieteellisten tutkimuksen tukemana, mutta viimeisten viiden vuoden aikana tutkimusten lukumäärä on kasvanut lähes räjähdysmäisesti. Tutkimuksiin perustuvan vahvan näytön siivittämänä lukuisat maailman johtavat yritykset ovat nostaneet Mindfulness MBSR-menetelmän tärkeäksi osaksi valmennusohjelmissaan.

Ilmoittaudu viimeistään 29.9. kello 12

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutuksemme ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.