Siirry sisältöön
Mindfulness koulutus

Mindfulness − mielenrauhaa harjoittelemalla

Tiistai 21.3. klo 910.30
Webinaari

Järjestämme jo kolmatta kertaa suuren suosion saaneen Mindfulness-valmennuksen! Tule kuulemaan, miten pärjäät arjessa vähemmällä stressillä ja rauhoitat mielesi.

Elämä voi välillä olla aika hektistä, jolloin tuntuu siltä, että mieli täyttyy negatiivisista ajatuksista ja stressi valtaa koko kehon. Koulutuksessamme opit Mindfulness-pohjaisia harjoituksia negatiivisten tunnetilojen ja stressin vapauttamiseen.

Menetelmän yksinkertaiset harjoitteet vaikuttavat hermostoon ja aivoihin sekä välittömästi että pysyvästi. Säännöllisen harjoittamisen myötä kiireen tuntu helpottuu, tehtävien priorisointi ja työssä jaksaminen vahvistuvat sekä omien rajojen havaitsemisen ja asettamisen kyky paranee. Lisäksi riittämättömyyden tunne vähenee ja unen laatu paranee.

Harjoituksia voit soveltaa jatkossa sekä työssä että vapaa-ajalla. Ne vaikuttavat vahvasti muun muassa itsetuntemukseen ja tunnetaitoihin sekä käyttäytymiseen suhteessa muihin. Lisäksi harjoitusten avulla voit lisätä myötätuntoa, empatiakykyä ja ystävällisyyttä, mikä kantaa tiukoissakin tilanteissa. 

Koulutuksen sisältö

Koulutuksemme alkaa 1,5 tunnin webinaarilla, jossa opit mitä Mindfulness-MBSR on, mitä keskeisimmät tieteelliset tutkimukset sanovat menetelmästä, miten voit soveltaa Mindfulness-MBSR -harjoitteita työympäristössä ja mitkä ovat niiden keskeiset vaikutukset työhyvinvointiin. 

Webinaarin jälkeen saat maksutta varattavaksi äänitteen webinaarin harjoituksista. 

Kouluttajamme

 

Kouluttaja ja Mindfulness-ohjaaja CFM® Petri Pennanen on toiminut yli 25 vuoden ajan johtotehtävissä kansainvälisissä konserneissa, etenkin Saksassa. Työnsä tukena hän on soveltanut Mindfulness-MBSR -menetelmää. Näiden kokemusten kautta Petri pystyy helposti samaistumaan työelämässä esiintyviin haasteisiin ja antamaan työkaluja niiden ratkaisemiseen. Petrin yritystausta ja sen soveltaminen MBSR-menetelmässä muodostavat ainutlaatuisen yhdistelmän, joka välittyy myös kuuntelijoille.

Petri on diplomi-insinööri ja MBA arvostetusta INSEADista, joten työyhteisöissä hän on kuin kala vedessä. Petri on nopealla huumorilla ja napakoilla älynväläyksillä varustettu kouluttaja, joka osaa inspiroida kuulijoitaan todella taitavasti.

Center for Mindfulness (CFM) on pioneerikouluttaja mindfulness-menetelmän tulokselliseen oppimiseen niin Suomessa kuin Suomen ulkopuolellakin. CFM:n koulutukset pohjautuvat professori Jon Kabat-Zinnin Massachusettsin yliopiston klinikalla kehittämään Mindfulness Based Stress Reduction -menetelmään (MBSR). MBSR on maailman eniten tieteellisesti tutkittu ja näyttöön perustuva Mindfulness-ohjelma lähes 40 vuoden ajalta. 
 
Alusta lähtien menetelmää on kehitetty tieteellisten tutkimuksen tukemana, mutta viimeisten viiden vuoden aikana tutkimusten lukumäärä on kasvanut lähes räjähdysmäisesti. Tutkimuksiin perustuvan vahvan näytön siivittämänä lukuisat maailman johtavat yritykset ovat nostaneet Mindfulness MBSR-menetelmän tärkeäksi osaksi työhyvinvointiohjelmiaan.

Ilmoittaudu viimeistään 17.3. kello 12

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutuksemme ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.