Siirry sisältöön
Millaisia keinoja tiede tarjoaa psykologiseen vaikuttamiseen myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille?

Millaisia keinoja tiede tarjoaa psykologiseen vaikuttamiseen myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille?

Torstai 25.5. klo 910.30
Webinaari

Asiakkaasi aivot eivät aina toimi täysin rationaalisesti. Tiesitkö, että pienellä muutoksella toiminnassa tai vaikkapa myymälän hyllyjen järjestyksen vaihtamisella voi olla iso vaikutus siihen, teetkö tulosta vai et.

Tiede on tutkinut kymmenien vuosien ajan outouksia ihmisten käyttäytymisessä. Miten tätä tietoa voisi hyödyntää myynnissä ja markkinoinnissa?

Enää sinun ei tarvitse arvailla, mikä toimii ja mikä ei. Osallistu koulutukseemme ja opit, miten voit vaikuttaa asiakkaitesi asenteisiin ja käyttäytymiseen ja mitä erilaisia vaikuttamiskeinoja käytännössä voit hyödyntää erilaisissa tilanteissa.

Koulutuksemme on tarkoitettu kaikille myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille, joita aihe kiinnostaa.

Kouluttajamme

Markus Kivikangas (PsM) Steinheide Oy:stä on harvinainen tieteen ja liike-elämän välimaastossa viihtyvä tieteellisten innovaatioiden kaupallistaja. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Markus tutki Helsingin yliopistossa ja Aalto-yliopistossa markkinointia ja johtamista hyödyntämällä psykologiaa, psykofysiologiaa, neurotieteitä ja aivokuvantamista. Steinheide tarjoaa yhteistyökumppaneilleen käyttäytymistieteiden parhaat löydökset myynnin, markkinoinnin ja johtamisen tehokkuuden lisäämiseksi yli 95 prosentin varmuudella.

 

Ilmoittaudu viimeistään 17.5.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.