Siirry sisältöön
Tapahtuman tiedot

Metsään-starttipäivä, webinaari

Metsään-starttipäivästä saat hyvän alun metsänomistukselle! Järjestämme suositun koulutuksen vuorovaikutteisena webinaarina lauantaina 29.1.2022 klo 10.00-14.00.
 
Metsään-starttipäivästä saat yleiskuvan metsänomistuksen perusasioista ja valtavasti linkkejä ja vinkkejä jatkoon. Koulutuksessa käsitellään muun muassa metsänomistajan oikeuksia ja velvollisuuksia, metsän ja metsäluonnon hoitoa sekä puukauppaa. Metsään-starttipäivän jälkeen sinun on helppo jatkaa metsäasioihin tutustumista.
 
Ilmoittautumisen yhteydessä voit jättää ennakkokysymyksiä asiantuntijoille. Kysymyksiä voit esittää myös webinaarin aikana erillisen chat-ikkunan kautta.
 
Webinaari on verkkovälitteinen ja vuorovaikutteinen luento, johon voit liittyä omalta tietokoneeltasi internet-yhteyden kautta. Käytämme verkkoluennolla Adobe Connect -verkkosovellusta.
 

Hintatiedot

Osallistumismaksu 30,00 €, sis. ALV 0%. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Metsänomistaja voi vähentää osallistumismaksun omassa metsäverotuksessaan.
 
Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka, sen jälkeen veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Jos poisjäännistä ei ilmoiteta etukäteen, peritään koko maksu. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta ilmoittamalla muutoksesta koulutuksen järjestäjälle viimeistään 2 arkivuorokautta ennen koulutustapahtumaa.
 

Lisätietoja 

Kaisa Laitinen
metsänomistajapalvelujen asiantuntija
expert på skogsägartjänster
puh. | tfn 044 710 4340
kaisa.laitinen@metsakeskus.fi