Siirry sisältöön
Mediasuhteiden luominen, ylläpito ja seuraaminen

Mediasuhteiden luominen, ylläpito ja seuraaminen

Torstai 18.8. klo 10−11.30
Webinaari 

Miten koukuttaa toimittaja? Mistä mediasuhteiden rakentaminen alkaa?
 
Milttonin Ilona Haahtela kertoo, kuinka joskus ennen toimittajat vietiin pitkille lounaille ja kosteille illallisille, mutta vuoden 2022 Nato- ja pandemia-Suomessa heidän aikansa on aivan uudella tavalla kortilla. Ilonan osuudessa paneudumme siihen, millä työkaluilla herätät toimittajan huomion, käytät hänen aikansa fiksusti ja luot mediaan ja journalisteihin sellaiset suhteet, että ansaittu medianäkyvyys on vaikuttavaa myös pitkällä aikavälillä.

Webinaarin toisessa osuudessa Fanni Mäki Liana Technologiesilta keskittyy mediasuhteiden seuraamiseen ja siihen, miten sitä tehdään mediaseurantapalvelun avulla.
 
Koulutus on suunnattu viestinnän ja markkinoinnin tekijöille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään median toimintatavoista. Koulutus sopii sekä niille, jotka ovat median kanssa paljon tekemisissä jo nyt sekä niille, jotka haluaisivat oppia siitä enemmän.

Kouluttajat


 
Ilona Haahtela
neuvonantaja, valmentaja, Miltton

Ilona työskentelee Milttonilla PR:n ja ansaitun median neuvonantajana ja valmentajana. Journalistisen taustansa vuoksi hän tuntee suomalaisen median toimintatavat syvällisesti ja on viikoittain yhteydessä toimittajiin monipuolisissa asiakasprojekteissa.
 

 
Fanni Mäki
viestintäpäällikkö, Liana Technologies

Fanni on ihmisten väliseen kommunikaatioon rakastunut pöhkö, joka pyrkii ilmaisemaan rohkeutta sanoilla ja lisäämään juuri sopivasti rentoa asennetta ammattimaiseen viestintään. Lopullisena tavoitteena hänellä on tuottaa sisältöä, joka liikuttaa ihmisiä. Fannilla on lähes kymmenen vuoden kokemus alati muuttuvalta ja kovasti kilpaillulta IT-alalta. Hänen mottonsa on menttubii, eli “meant to be”. Se, mikä on tarkoitettu, tapahtuu kyllä.
 

Koulutuksen järjestää Marketing Finland.


Ilmoittaudu viimeistään 15.8.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille.

Kaikki Marketing Finlandin koulutukset tallennetaan digitaaliselle oppimisalustalle, jossa voit katsoa tallenteen jälkikäteen.

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!