Siirry sisältöön
Markkinointijohtaja! Näin saat lisää

Markkinointijohtaja! Näin saat lisää ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa

HUOM! uusi aika

Keskiviikko 31.5. klo 910.30
Webinaari

Näkevätkö kollegasi tai esimiehesi markkinoinnin ”käsien heilutteluna” tai pahimmillaan pelkkänä kustannuksena? Puuttuuko johdoltanne myös faktapohjainen ymmärrys siitä, mikä vaikutus markkinoinnilla on yrityksen tulokseen?

Tämä kurssi tarjoaa sinulle sadoittain faktoja, joita voit soveltaa omassa työssäsi menestymisen ja vaikutusvallan kasvattamiseksi. Käymme läpi miten markkinointi funktiona - ja markkinointijohtaja sen vetäjänä - lisää yritysten menestymistä ja kasvattaa tulosta. Koulutuksen jälkeen markkinoinnin arvo ei ole enää yrityksessäsi mielipide vaan fakta!

Koulutuksestamme hyödyt erityisesti, jos paiskit hommia markkinoinnin johtajana tai päällikkönä ja vastaat markkinoinnista. Sinun kannattaa osallistua myös, jos olet kiinnostunut kuulemaan faktat markkinoinnin vaikutuksesta yrityksen arvon kasvuun.

Kouluttajamme 

Markus Kivikangas (PsM) Steinheide Oy:stä on harvinainen tieteen ja liike-elämän välimaastossa viihtyvä tieteellisten innovaatioiden kaupallistaja. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Markus tutki Helsingin yliopistossa ja Aalto-yliopistossa markkinointia ja johtamista hyödyntämällä psykologiaa, psykofysiologiaa, neurotieteitä ja aivokuvantamista. Steinheide tarjoaa yhteistyökumppaneilleen käyttäytymistieteiden parhaat löydökset myynnin, markkinoinnin ja johtamisen tehokkuuden lisäämiseksi yli 95 prosentin varmuudella.

 
 

Ilmoittaudu viimeistään 24.5. klo 12.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.