Siirry sisältöön
Markkinoinnin psykologiaa johtotehtäviin

Markkinoinnin psykologiaa johtotehtäviin

Torstai 15.2. klo 10−11
Webinaari 

Käyttäytymistieteet, psykologia ja neurotieteet ovat tutkineet kymmenien vuosien ajan ihmisten (osto)käyttäytymistä, ja sitä miten tuohon käyttäytymiseen voidaan vaikuttaa. Useita vakiintuneita uskomuksia on todennettu vääriksi, ja tehokkaita keinoja vaikuttaa asiakkaisiin paljastettu. Asiakkaan aivot eivät toimi rationaalisesti. Aiheesta on kirjoittanut muun muassa Helsingin Sanomat » 

Enää sinun ei tarvitse arvailla! Tällä kurssilla opit, miten asenteisiin ja käyttäytymiseen voidaan vaikuttaa ja miten erilaisia vaikuttamiskeinoja käytännössä hyödynnetään erilaisissa tilanteissa.

KouluttajammeMarkus Kivikangas
Founder, Steinheide Oy

Markus Kivikangas on harvinainen tieteen ja liike-elämän välimaastossa viihtyvä tieteellisen tiedon kaupallistaja. Markuksen intohimona on muuttaa tutkittua tieteellistä tietoa yritysten käytännön tarpeisiin. 

Koulutuksen järjestää Marketing Finland.


Ilmoittaudu viimeistään 12.2.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Tarjoamme ilmaisen osallistumisen tähän koulutukseen vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.