Siirry sisältöön
Tätä on Makatemia

Kouluttaudu myynnin huippuosaajaksi Makatemiassa

Makatemia on uusi myynnin verkkokoulutuspalvelu, jonka koulutukset ovat käytännönläheisiä ja innostavia suoraan myynnin kärkitekijöiltä.

Koulutusten sisällöt pohjautuvat uusimpiin tutkimuksiin myynnistä. Saat taatusti parhaat opit maailmalta, joilla luot myös mitattavia kärkituloksia.

Jäsenillemme käyttö on maksutonta

Normaalisti Makatemian käyttö maksaa 89 euroa kuussa. Jäsenenämme saat palvelun maksutta, mikä on erittäin hyvä diili!

Koulutukset kattavat myyntikentän laajasti. Voit valita Makatemian tarjonnasta juuri sinua kiinnostavat aiheet.  

Alan parhaat kouluttajat

Makatemian kouluttajat ovat myynnin huippuosaajia, tutkijoita tai professoreita. Kurssit ovat pääosin suomen kielellä, mutta tarjolla on myös vino pino englanninkielisiä koulutuksia.

Pääkouluttajana Makatemiassa toimii Suomen ensimmäinen myynnin professori Petri Parvinen. Lisäksi palvelussa on kursseja muilta johtavilta myynnin kouluttajilta, kuten Sani Leinolta, Mika Järviseltä ja Jan Ropposelta.

Makatemian kurssit ovat innostavia ja ne sisältävät paljon käytännönläheisiä case-esimerkkejä. Saat siis konkreettista tietoa oman osaamisesi kehittämiseen.

Jos esimerkiksi tähtäät B2B-myynnin staraksi, ota kuunteluun Jan Ropposen Strateginen kumppani -kurssi. Siinä Jan opettaa, miten pääset ylimmän johdon strategiseksi kumppaniksi ja nouset myyjien tähtikaartiin!

Kätevästi omaan tahtiin

Voit opiskella Makatemiassa juuri silloin kuin sinulle sopii. Kurssit on purettu lyhyisiin osioihin, joten opiskelu on helppo mahduttaa kiireiseenkin kalenteriin. Voit opiskella vaikkapa työmatkalla, sillä kuuntelu onnistuu samaan tapaan kuin kuuntelisit podcast-lähetystäkin.

Hyödyt varmasti Makatemian jatkuvan oppimisen mallista!

Palveluun tulee uusia koulutuksia tasaisin väliajoin, joten tieto on aina ajankohtaista. Kurssit ovat myös koko ajan saatavilla, joten oppien kertaaminenkin onnistuu kätevästi.

Rajattu määrä lisenssejä

Tarjoamme jäsenillemme rajatun määrän paikkoja Makatemiaan täysin maksuttomasti. Ilmoittaudupa siis heti mukaan! Näin varmistat paikkasi koulutuksiin, jotka valmentavat sinut myynnin huipulle.

Tarvitset vain jäsennumerosi

Ilmoittautumisessa tarvitset jäsennumerosi, jonka löydät Oma MMA:sta ››