Siirry sisältöön
Maailmanparannusforumin alumnitapaaminen 2023: Informaatiovaikuttamisen mekanismit

Maailmanparannusforumin alumnitapaaminen 2023: Informaatiovaikuttamisen mekanismit

Maailmanparannusfoorumin alumnitapaaminen järjestetään 10.5.2023! Alumnitapaamisessa jatkamme siitä mihin valmennusohjelmien päätyttyä jäimme, eli tarjoamme uusia näkökulmia maailmanparannukseen. Alumnitapaamiseen on kutsuttu kaikkien aiempien Maailmanparannusforumien osallistujat. Tilaisuus järjestetään hybridinä eli voit osallistua niin paikan päällä Helsingin Pasilassa kuin etäyhteyksin Zoomin kautta. Lisätietoja Maailmanparannusforumista voi lukea täältä!
 
Tällä kertaa pureudumme informaatiovaikuttamiseen ja informaatiosodankäyntiin erityisesti Venäjän osalta. Informaatiosodankäynnin tavoitteena on synnyttää informaation avulla tukea tuleville tai käynnissä oleville sotatoimille. Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan on kiihdyttänyt informaatiosotaa Euroopassa ja se vaikuttaa jollain tapaa meihin kaikkiin niin yksityis- kuin työelämässä. Vuoden 2023 Maailmanparannusforumin alumnitapaamisessa toimittaja, tietokirjailija Jessikka Aro avaa informaatiovaikuttamisen mekanismejä etenkin Venäjällä harjoittaman informaatiosodan kautta. 
 
Koulutuksen jälkeen
  • osaat tunnistaa modernin informaatiovaikuttamisen mekanismeja ja purkaa niitä, 
  • sinulla on paremman valmiudet agressiivisessa informaatioympäristössä toimimiseen yksityis- ja työelämässä ja
  • saat keinoja kohdata ihmisiä, jotka ovat altistuneet informaatiovaikuttamiselle
 
Lähiosallistujille on tarjolla pientä purtavaa ja virvokkeita. Mukaan mahtuu 50 lähiosallistujaa. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista erityisruokavalioista.

Ilmoittautuminen

Koulutukseen on lähetetty automaattisesti TEK:istä kutsu kaikille Maailmanparannusforumiin vuosina 2020 - 2022 osallistuneille. Ellet ole saanut kutsua, ole yhteydessä osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilään koulutukset@yka.fi. 
 

Lisätietoja

Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilään koulutukset@yka.fi