Siirry sisältöön
MPF2023 -webinaari: Valta, rakenteet ja yhdenvertaisempi työelämä

MPF2023 -webinaari: Valta, rakenteet ja yhdenvertaisempi työelämä

9.11.2023 klo 17–18:15, verkko
 
Olemme työelämässä sekä vallan käyttäjiä että vallankäytön kohteena. Valta-asetelmia luovat sekä henkilökohtaiset ominaisuudet että viralliset roolit, joko tiedostamattomasti tai ääneen sanotusti. Valmennusohjelman kolmannessa tapaamisessa pureudutaan vallan rakenteiden ymmärtämiseen, yhdenvertaisempaan työelämään ja vastuulliseen vallankäyttöön. Miten yksittäisinä toimijoina voimme edistää hyvää työelämää? Miten voimme edistää ihmisten hyvinvointia ja samalla huomioida, että olemme kaikki erilaisia ja meillä on erilaisia tarpeita. Valmennuskerran alustajana toimii inklusiivisuuden asiantuntija Susi Nousiainen.   
 
Susi Nousiainen on inklusiivisuuden asiantuntija, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten välistä vuorovaikutusta, niin että jokaisella on mahdollisuus osallistua. Nousiainen on kirjallisuuden maisteri ja tekee Lapin yliopistossa inklusiivisuuden johtamisen väitöskirjaa, joka käsittelee ihmisten vuorovaikutuksesta inklusiivisuuteen liittyvissä konflikteissa. Nousiainen myös kouluttaa ja kirjoittaa aiheesta mm. kolumneja Kauppalehteen. 
 
Valta, rakenteet ja yhdenvertaisempi työelämä -webinaari 6.9.2023 on osa Maailmanparannusforum 2023 -valmennusohjelmaa. Voit ilmoittautua mukaan tähän yksittäiseen webinaariin tältä sivulta. Lisätietoja koko valmennusohjelmasta löydä täältä
 

Aika

Torstaina 9.11.2023 klo 17–18.15.
Huom! Aikataulu on suuntaa antava. Koko valmennuskerran kesto on klo 17–20. Vain webinaariin ilmoittautuneet voivat halutessaan osallistua myös webinaarin jälkeen järjestettäviin pienryhmäkeskusteluihin. 

 

Paikka

Zoom 

 

Kenelle 

Avoin ja maksuton kaikille YKAn jäsenille. Tarvitset jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja OmaYka-verkkoasioinnista.  

Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä valmennuskokonaisuus ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi! 

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 2.11.2023 klo 21:00 mennessä. Ilmoittautuminen sivun yläreunasta tai tästä linkistä
Huom! Em. linkin kautta ilmoittaudutaan vain yksittäiseen webinaariin. Jos haluat suorittaa koko valmennusohjelman, lisätietoja ja ilmoittautumiset (23.8.2023 klo 21 mennessä) löytyvät täältä
 

 

Mikä on Maailmanparannusforum?

Maailmanparannusforum on valmennusohjelma, josta saat työkaluja aikamme kinkkisten ongelmien ratkomiseen. Maailmanparannusforum on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat pohtia ympäröivää maailmaa ja omaa rooliaan sen kehittämisessä. YKA on järjestänyt Maailmanparannusforumia vuodesta 2020 yhteistyössä Tekniikan akateemiset ry:n kanssa. 
 

Lisätietoja

Meri Tennilä
Osaamispalvelujen asiantuntija
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry, YKA
koulutukset@yka.fi