Siirry sisältöön
Tervetuloa MMA Kouvolan padel-tutustumiseen
 
Tervetuloa tutustumaan padeliin!
 
Tutustuminen on MMA Kouvolan jäsenille maksuton ja avecit pääsevät mukaan vain 5€ omakustannehintaan! MMA Kouvola järjestää padelin lajitutustumisen torstaina 17. kesäkuuta klo 18.30–20.00 KooKoo-padelissa Teho Sport Areenalla (Tommolankatu 5, Kouvola). KooKoo-padelin molemmat kentät on varattu ko. aikana vain MMA Kouvolan jäsenistöä varten!
 
Varaathan mukaasi liikunnalliset vaatteet, kengiksi tennarit, sisäpelikengät tai lenkkarit. Padelia pelataan hiekkapohjaisella tekonurmella padel-pallolla ja -mailalla. Tervetuloa tutustumaan ja testamaan Suomenkin suosion saanutta lajia!
 
Padel on mailapeli, jonka suosio kasvaa nyt ennätysvauhtia koko Euroopassa. Se on helposti lähestyttävä, liikunnan iloa sekä sosiaalisia elämyksiä tarjoava laji. Padel sopii liikuntamuodoksi junioreista senioreihin ja tarjoaa kunnon kohenemisen lisäksi taktista sekä teknistä haastetta niin harraste- kuin kilpapelaajillekin.
 
Padelia pidetään juuri nyt yhtenä maailman nopeimmin kasvavista urheilulajeista ja sillä on harrastajia maailmanlaajuisesti jo noin 20 miljoonaa. Myös Suomessa harrastajien määrä on kasvanut lyhyessä ajassa ja on tällä hetkellä arviolta 30 000. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan padeliin!
 
 
Tervetuloa mukaan!
 
Huom! Osallistuthan tapahtumaan VAIN TERVEENÄ, mutta ilmoitathan myös mahdollisesta peruutuksesta. Huolehdithan myös turvaväleistä, hyvästä hygieniasta ja myös KooKoo-padelin omista turvallisuusohjeista.
 
Terveisin, MMA Kouvolan hallitus