Siirry sisältöön
Luovaa kirjoittamista markkinoijalle

Luovaa kirjoittamista markkinoijalle 

Keskiviikko 13.9. klo 9−12
Paikka: MMA:n toimisto (Asemamiehenkatu 2, 9 krs, Helsinki)

Tervetuloa löytämään rohkeutta ja potkua kirjoittamiseen! 

Kirjoittaminen on monen markkinoijan perustaito – niin perus, että sen päivittäminen unohtuu turhan herkästi. Tässä koulutuksessa pääset teroittamaan kynäsi ja oppimaan uusia, luovia tapoja kehittää itseäsi kirjoittajana.

Koulutuksessa pääset tekemään runsaasti erilaisia lyhyitä harjoituksia luovan kirjoittamisen keinoja hyödyntäen. Ne ovat erittäin käyttökelpoisia myös markkinoinnissa ja viestinnässä. Harjoitteiden avulla opit käyttämään luovaa kirjoittamista hyödyksesi työssäsi – kirjoitat sitten blogitekstejä, artikkeleita, somepostauksia tai jotain muuta. Koulutuksessa haluamme rohkaista sinua kirjoittajana ja antaa uusia, tekstin tuottamista helpottavia oivalluksia kirjoittamisesta.

Koulutus sopii kaikille, jotka kirjoittavat työssään. Aiempaa kokemusta luovasta kirjoittamisesta et tarvitse, joten tule rohkeasti mukaan!

Kouluttajamme Iina Kansonen

 
Luovan kirjoittamisen asiantuntija Iina Kansonen toimii päätoimittajana, vapaana kirjoittajana ja viestintä- ja media-alan yrittäjänä. Iinalla on vuosien kokemus viestinnästä ja mediasta. Hän on koulutukseltaan HuK (mediatutkimus), FM (kirjoittaminen) ja medianomi YAMK (journalismi).
 
MarkkinointiUutisten päätoimittaja Iina on intohimoinen kirjoittaja, joka kouluttaa niin luovaa kuin asiakirjoittamista. Hän rohkaisee jokaista kirjoittamaan ja kehittymään kirjoittajana.
 
Iina on suosittu kouluttajamme – aiempiin koulutuksiin osallistuneet ovat antaneet muun muassa tällaista palautetta:
 
”Hyvä ja selkeä esitystapa tarjosi lisätietoa kirjoittamiseen liittyen. Osa asioista oli tuttuja, mutta oli mukava saada vahvistusta omalle osaamiselle. Kiitos!”
 
”Koulutuksen kokonaisuus oli hyvä ja selkeä. Koulutuksessa nousi esille hyviä pointteja, joita on helppo viedä omaan työhön. Kouluttajaa oli helppo kuunnella ja hän osallistutti hyvin.”

Ilmoittaudu viimeistään 8.9. klo 12

Huomioithan, että koulutuksemme ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Etkö ole jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!

Järjestämme koulutuksen MMA:n toimistolla osoitteessa Asemamiehenkatu 2, 9 krs, Helsinki. Kurkkaa ohjeemme, miten löydät perille täältä >>

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan kipin kapin!

Ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.