Siirry sisältöön
Webinaari: Loihde SOC - Mitä se oikeasti tekee ja miksi?

Tiedätkö miten SOC reagoi tosielämän kyber-osumaan? Nyt on uniikki mahdollisuus nähdä yksi anonyymisoitu tosielämän skenaario kyberpoikkeaman käsittelystä. Samalla mietitään myös mitä SOC tarjoaa liiketoiminnalle ja mitä siltä pitäisi odottaa.   

 
Jatkuva muutos ja raketin tavoin kehittyvät erilaiset tietoturvauhat luovat haasteita joita yritykset ja julkishallinnon organisaatiot kohtaavat ympäristöissään. Asiaa ei yhtään helpota se, että tietoverkkojen ja järjestelmien ollessa laajoja kokonaisuuksia on niiden valvonta enemmän kuin hankalaa ja kokonaiskuva häviää helposti. Sapelia saa siis heiluttaa ihan olan takaa kun käydään taistoa kyberrikollissuutta, identiteettivarkauksia ja kiristysohjelmien vihulaisia vastaan. Mikä neuvoksi?
 
Loihde Trustin kyberturvakeskuksen SOC on tietoturvan valvonnan ja poikkeustilanteiden tukipilari, joka toimii vuorokauden ympäri.  Kyberturvakeskus valvoo tietoturvaa reaaliaikaisesti ja huomaa sekä reagoi, jos jotain poikkeavaa ilmenee. Hyödyntämällä automatiikkaa, keinoälyä ja moniulotteista asiantuntijaosaamista, se havaitsee sellaisiakin hyökkäyksiä, jotka monelta jäisivät huomaamatta.
 
Käymme webinaarissa läpi tosielämän esimerkin kyber-osumasta ja siitä miten SOC auttoi selviämään tilanteesta. Samalla mietitään myös SOCin merkitystä liiketoiminnalle. Liity siis seuraamme ja tule kuulolle kun Loihde Trustin Kyberturvapalvelusita vastaava johtaja Benjamin Särkkä sekä SOC analyytikkomme Teemu Pätsi avaavat SOC:in toimintaa käytännössä. Mistä SOC:issa maksetaan ja millaisia hyötyjä se tuottaa liiketoiminnalle.