Siirry sisältöön
LinkedInin pikatsekkaus

LinkedInin pikatsekkaus

LinkedInin pikatsekkaus antaa sinulle näppärästi hyvät eväät LinkedInin käyttöön! Pikatsekkauksessa käydään nopeasti mutta kattavasti läpi LinkedInin tärkeimmät toimintaperiaatteet.
 

Sisältö

LinkedIn on oiva työkalu jatkuvaan ammatilliseen profiloitumiseen, verkottumiseen ja tiedonhakuun. YKAn LinkedInin pikatsekkaus -verkkovalmennus antaa sinulle näppärästi hyvät eväät LinkedInin käyttöön. Pikatsekkauksessa käydään nopeasti mutta kattavasti läpi LinkedInin tärkeimmät toimintaperiaatteet:
 
  • oman asiantuntijaprofiilin rakentaminen,
  • oman ammatillisen verkoston rakentaminen ja ylläpito sekä
  • tiedon haku.


Kenelle

Pikatsekkaus sopii sekä sinulle, joka vielä et käytä LinkedIniä että sinulle, joka ehkä kaipaat lisäpontta ja uusia ajatuksia sen käyttämiseen. Verkkovalmennus on helppokäyttöinen ja toimii myös mobiilisti. Voit tehdä sen koska vain sinulle sopii!
 
Verkkovalmennnus on maksuton. Tarvitset YKAn jäsennumerosi ilmoittautuessasi. Löydät jäsennumerosi jäsenkirjeestä ja verkkoasioinnista YKAn nettisivuilta (myös mobiilikirjautumismahdollisuus).
 
Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä verkkovalmennus ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi!
 

Milloin

Voit tehdä sen koska vain sinulle sopii! Verkkovalmennus on helppokäyttöinen ja toimii myös mobiilisti.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä tai sivun ylälaidasta.
Ilmoittautumalla valmennukseen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.​
 

Lisätietoja

Osaamispalvelujen asiantuntija Meri Tennilä, koulutukset@yka.fi