Siirry sisältöön
LinkedIn työnhaussa

LinkedIn työnhaussa 

Keskiviikko 15.2. klo 1719
Webinaari (maksuton ja avoin kaikille)

LinkedIn on työelämään keskittynyt sosiaalisen median kanava. LinkedInissä voit kertoa ammatillisesta osaamisestasi, josta myös rekrytoijat voivat kiinnostua etsiessään uutta työntekijää. Tule oppimaan, miten käytät LinkedIniä työnhaussa ja tulet huomatuksi! 

Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen osallistujat rohkaistuvat ja oppivat tuomaan esille omaa osaamistaan ja käyttämään Linkediniä työnhaussa.

Ohjelma

Koulutus on luonteeltaan aktiivinen ja siinä on aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Suosittelemme osallistumaan mieluummin tietokoneelta kuin puhelimesta, koska näin voit paremmin samalla itse selata nettiä.

16.50 Koulutustila avautuu

17.00 Koulutus alkaa. Saat vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Mikä on LinkedIn ja miksi se on oleellinen työnhaussa?
  • Mistä on hyvä LinkedIn-profiili tehty ja miten muokkaat sitä työnhakua varten?
  • Millaisilla sisällöillä näytät osaamistasi rekrytoijille ja muille?
  • Miten verkostoidut fiksusti?
  • Miten työpaikkoja löytää LinkedInistä?
  • Miten LinkedInissä toimitaan turvallisesti ja toimivasti?

19.00 Koulutus päättyy

Koulutuksen puolivälissä on 10 minuutin tauko.

Kouluttaja

Tämän maksuttoman koulutuksen järjestää TJS Opintokeskus. Koulutus on suunnattu erityisesti akavalaisten ja STTK:laisten liittojen työttömille ja työttömyysuhan alla oleville jäsenille, mutta osallistua saavat kaikki, joita aihe kiinnostaa.

Kouluksen vetää Hanna Takala, joka toimii Viestintätiimi Zenton kouluttajana. Hannalla on yli 10 vuoden vankka kokemus viestinnän valmennuksesta. Hanna tunnetaan innostavana sekä käytännönläheisenä kouluttajana. Hän on valmentanut ja sparrannut viestimään somessa eri alojen yrityksiä sekä yrittäjiä, johtoa ja työntekijöitä tai asiantuntijoita.

Ilmoittaudu viimeistään 13.2.