Tervetuloa seminaariin

 

Lean Management 2019

 

Tervetuloa kymmenenteen Lean Management -seminaariin 12.9.2019 Espoon Dipoliin!

Lean Management 2019 -seminaari on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä ja kuulla prof. James P. Womackia, joka toi yleiseen tietoisuuteen Lean -tuotantotermin kirjallaan The Machine that changed the world. Toisena Keynote-puhujana on Sammy Obara Honsha Associatesilta. Sammylla on kokemusta yli 450 organisaation auttamisessa niiden Lean-matkalla.

Seminaari on kaikkien lean-filosofiasta ja sen soveltamisesta kiinnostuneiden kohtauspaikka. Se on tilaisuus oppia uutta, jakaa kokemuksia ja löytää uusia kontakteja. Kansainvälinen ja kotimainen puhujakaarti valottaa lean-johtamista ja lean-kehitystyötä sekä tuo tuoreita kehityskokemuksia. Tämä antaa uusia ajatuksia niin johtotehtävissä, kehitystyössä, esimiehinä tai asiantuntijoina toimiville toimialasta riippumatta.

Seminaarin ilmoittautuminen on nyt avattu. Käy varaamassa paikkasi! Tervetuloa oppimaan, keskustelemaan ja verkottumaan.

Ilmoittaudu tästä linkistä: https://www.lyyti.in/Lean_Management_2019_3142

Kanava-valinnan voit tehdä myöhemmin, kun kanavien ohjelmat julkaistaan. Alustavaan ohjelmaan voit tutustua joko vasemman yläkulman valikon kautta tai linkistä: Ohjelma suomeksi

 


Juha Tammi
toiminnanjohtaja
Suomen Lean-yhdistys ry.