Siirry sisältöön
LSE vuosikokous 2023

Tervetuloa mukaan LSE:n toimintaan!

Osallistu LSE:n vuosikokoukseen

Keskiviikkona 25.1.2023 kello 1821 
MMA:n toimistolla (Asemamiehenkatu 2, 9. krs, 00520 Helsinki)

Teetkö töitä lääke- tai sairaalatarvike-edustajana? Siinä tapauksessa Lääke- ja sairaalatarvike-edustajat LSE on juuri oikea paikka sinulle.

LSE kutsuu sinut osallistumaan vuosikokoukseensa. Jos sinua kiinnostaa myös hallitustyö, on sinulla nyt oiva mahdollisuus päästä mukaan yhdistyksen hallitukseen.

Kokous järjestetään MMA:n toimistolla Pasilassa. LSE tarjoaa osallistujille myös iltapalaa. 

Katso saapumisohjeet MMA:n toimistolle täältä >>

Vuosikokouksessa LSE valitsee yhdistyksen uuden hallituksen, kun vanhat jäsenet luopuvat tehtävistään. Lisäksi tilaisuudessa käydään läpi yhdistyksen toimintakertomus.

− Toivomme riveihimme uusia innokkaita hallitustyöstä kiinnostuneita ihmisiä mukaan. Tule siis ideoimaan yhdistyksemme toimintaa, kannustaa LSE:n nykyinen puheenjohtaja Jouni Hassinen

Jos hallitustyö ja yhdistyksen toiminta kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä! LSE:n Yasmine ja Jouni odottavat jo innokkaana yhteydenottoasi! Alla heidän yhteystietonsa:

Yasmine Meinander, LSE:n sihteeri
yasmine.maria.meinander@bd.com
puh. 040 731 8382

Jouni Hassinen, LSE:n puheenjohtaja
puh. 041 506 1660
jouni.hassinen@nordicpharma.com
 

Ilmoittaudu kokoukseen:

 


Lääke- ja sairaalatarvike-edustajien oma yhteisö

LSE on lääke- ja sairaalatarvike-edustajien oma MMA:n sisällä toimiva yhteisö, jonka tavoitteena on tuoda alojen ammattilaiset yhteen ja mahdollistaa verkostoitumista. LSE on järjestänyt kerran vuodessa alalla työskenteleville oman koulutuksen, jossa aihe on ollut aina ajankohtainen ja kiinnostava. Tervetuloa vaihtamaan ajatuksia muiden samaa työtä tekevien kanssa!