Siirry sisältöön
Kumppanuus: Mindfulness -verkkokurssit -50% hintaan ykalaisille
 
 
Tietoisuustaidot auttavat sinua keskittymään juuri nyt tekeillä olevaan asiaan. Nyt voit vahvistaa stressinhallintaa ja opetella mindfulness-taitoja omassa rauhassa, missä ja milloin haluat. Kaksi kurssia erikoistarjouksena YKAn jäsenille: Työpäivän mindfulness -verkkokurssi ja 8 viikon verkkokurssi.
 

 
YKA tarjoaa jäsenilleen hyvinvointikumppanimme Aleksi Litovaaran kaksi erilaista mindfulness -verkkokurssia -50% hintaan.
 
Tarjolla on kaksi eri kurssia: 
TYÖPÄIVÄN MINDFULNESS -VERKKOKURSSI ja KAHDEKSAN VIIKON MINDFULNESS -VERKKOKURSSI.
 
Työpäivän mindfulness-verkkokurssi on tarkoitettu sinulle, joka koet stressiä, kiirettä, riittämättömyyden tunnetta, jaksamattomuutta, heikentynyttä palautumista, työmotivaation puutetta tai hankaluuksia vuorovaikutustilanteissa. Kurssi hyödyttää myös sinua, jonka hyvinvointi on riittävällä tasolla ja etsit keinoja ylläpitää terveyttäsi niin kehon kuin mielen näkökulmasta.
 
Mindfulness-taidot auttavat sinua keskittymään töissä juuri nyt tekeillä olevaan asiaan. Tuloksesi ja tehokkuutesi voivat parantua, kun mielesi ei seikkaile menneisyydessä, tulevaisuudessa tai useiden eri tehtävien välillä. Mindfulness mahdollistaa uusia ajatusmalleja ja suhtautumistapoja sekä auttaa ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidoissa.
 
Työpäivän mindfulness-verkkokurssi sisältää muutaman minuutin pituisia päivittäisiä mindfulness-harjoituksia ja vinkkejä, joiden avulla voit vahvistaa palautumista, työkykyä ja ajatusten laatua. Kurssin 1-5 minuutin videot pääset katsomaan helposti silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Tämä 33 päivää kestävä kurssi ei vie aikaa vaan luo aikaa! Erikoisalennushinta ykalaisille 9,95 euroa (norm. 19,90 euroa).
 

 
Kahdeksan viikon mindfulness-verkkokurssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita aivojen suorituskyvyn vahvistamisesta, oman hyvinvoinnin sekä läsnäolevan liikunnan monipuolisesta lisäämisestä. Tietoisuustaidot lisäävät tunneälyä, luovuutta, keskittymiskykyä, stressinhallintaa, rentoutta ja taitoa voittaa masennus. Tieteellisesti on tutkittu, että mindfulness-taidot voivat lieventää kipua, parantaa unta ja vahvistaa terveyttä monin eri tavoin. Samalla menneisyydestä ja tulevaisuudesta huolehtiminen vähenevät ja energiaa vapautuu keskittymiseen ja arjesta iloitsemiseen.
 
Mindfulness-verkkokurssiin kuuluu kahdeksan kpl viikon välein avautuvaa valmennusvideota (kestoltaan n. 30-60 minuuttia). Videoilla valmennan sinut mindfulnessin maailmaan tietopakettien ja 27 erilaisen mindfulness-harjoituksen avulla. Voit kuunnella harjoituksia myös mp3-äänitiedostoina.
Lisäksi saat joka viikko tietopaketin erillisenä pdf-tiedostona sekä harjoitusohjeet seuraavan viikon ajaksi. Kun tallennat materiaalit omalle koneellesi, voit palata niihin aina kun haluat. Lähde mukaan vahvistamaan läsnäoloasi ja hyvinvointiasi! Aiempaa kokemusta mindfulnessista ei vaadita.
Erikoisalennushinta ykalaisille 29,50 euroa (norm. 59 euroa).
 

 
TYÖSSÄ tietoisuustaidot auttavat sinua keskittymään juuri nyt tekeillä olevaan asiaan. Tuloksesi ja tehokkuutesi voivat parantua, kun mielesi ei seikkaile menneisyydessä, tulevaisuudessa tai useiden eri tehtävien välillä. Mindfulness mahdollistaa uusia ajatusmalleja ja suhtautumistapoja sekä auttaa ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidoissa.
 
VAPAA-AIKANA lataudut ja rentoudut, kun osaat olla oikeasti läsnä ystävien ja harrastusten parissa ja täten myös nautit niistä enemmän. Menneiden asioiden turha märehtiminen vähenee.
 
URHEILLESSA tilanteen nollaamiskyky epäonnistumisen jälkeen paranee, aistit kehosi viestit paremmin ja huippusuoritus tulee yhä todennäköisemmäksi, kun tietoisuutesi sekä itsetuntemuksesi kasvaa. Flow-tilaan pääseminen helpottuu.
 

 
Aleksi Litovaara on tunnettu mindfulnesskouluttaja. Hän on pitänyt aiheesta koulutuksen YKAn jäsenille, ja puhunut aiheesta Yhteiskuntatieteilijäpäivässä 2019. Aleksi haluaa vahvistaa suomalaisten työhyvinvointia ilon ja innostuksen kautta. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja elämänkaaren huomiointi korostuvat työurien pidetessä. Aleksi haluaakin tarjota ihmisille eväitä uusiutumiskykyyn ja palautumiseen ja olla mukana kehittämässä työkulttuuria motivoivaan, myötätuntoiseen ja vahvuuksien kautta toimivaan suuntaan. YKA on jäsentensä hyvinvoinnin kumppani: haluamme edistää ja tukea jäsentemme urahyvinvointia, työelämätaitoja ja osaamista erilaisissa uratilanteissa.
 
Tutustu Aleksiin somessa: 
 

 

Saat ykalaisten alennuslinkit ilmoittautumalla tapahtumaan sivun yläreunasta.