Siirry sisältöön
Kilpailukieltospimuksista webinaari

Kilpailukieltosopimukset myynti- ja markkinointityössä

Torstai 2.9. klo 910.30
Webinaari

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työsopimuksissa sovitaan usein kilpailukieltosopimuksista. Niillä pyritään rajoittamaan työntekijän oikeutta siirtyä kilpailevan yrityksen palvelukseen tai harjoittaa itse kilpailevaa toimintaa työsopimuksen päättymisen jälkeen.

Mitä sinun tulisi tietää, kun teet kilpailukieltosopimusta? Niihin liittyy paljon uskomuksia ja näkemyksiä, joista kaikki ei välttämättä pidä paikkaansa. Tässä webinaarissa opit, mitä kilpailukieltosopimuksella tarkoitetaan, milloin kilpailukieltosopimus voidaan sopia ja miten pitkään se voi työntekijän toimintaa rajoittaa.

Työsopimuslakiin ehdotetaan 1.1.2022 alkaen muutoksia koskien kilpailukieltosopimusta koskevaan sääntelyyn. Muutos koskisi kilpailukieltosopimuksesta maksettavaa korvausta. Webinaarissa saat tietoa suunnitteilla olevan muutoksen sisällöstä sekä siitä, miten uusi laki vaikuttaa tuleviin ja jo tehtyihin kilpailukieltosopimuksiin.

Kouluttaja: Taija Numminen

 

Webinaarin kouluttaja on varatuomari Taija Numminen MMA lakipalvelusta. Taija tuntee myynnin ja markkinoinnin alan kiemurat paremmin kuin hyvin. Hänen osaamisalueeseensa kuuluvat muun muassa työ- ja sopimusoikeudelliset asiat, ennakollinen neuvonta, koulutus, riita-asioiden hoitaminen, oikeudenkäynnit ja alan edunvalvonta.

Ilmoittaudu viimeistään 30.8.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille.
 
Webinaarin aineistot saat käyttöösi tilaisuuden jälkeen.
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!