Siirry sisältöön
Kilpailukieltospimukset-webinaari

Kilpailukieltosopimukset myynti- ja markkinointityössä

Torstai 14.10. klo 911
Webinaari

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työsopimuksissa sovitaan usein kilpailukieltosopimuksista. Niillä pyritään rajoittamaan työntekijän oikeutta siirtyä kilpailevan yrityksen palvelukseen tai harjoittaa itse kilpailevaa toimintaa työsopimuksen päättymisen jälkeen.

Kilpailukieltosopimuksiin liittyy paljon uskomuksia ja näkemyksiä, jotka kaikki eivät välttämättä pidä paikkaansa. Tässä webinaarissa opit, mitä kilpailukieltosopimuksella tarkoitetaan, milloin kilpailukieltosopimus voidaan sopia ja miten pitkään se voi työntekijän toimintaa rajoittaa.

Työsopimuslakiin ehdotetaan 1.1.2022 alkaen muutoksia koskien kilpailukieltosopimusta koskevaan sääntelyyn. Muutos koskisi kilpailukieltosopimuksesta maksettavaa korvausta. Webinaarissa saat tietoa suunnitteilla olevan muutoksen sisällöstä sekä siitä, miten uusi laki vaikuttaa tuleviin ja jo tehtyihin kilpailukieltosopimuksiin.

 

 

Webinaarin kouluttaja on varatuomari Taija Numminen MMA lakipalvelusta. Taija tuntee myynnin ja markkinoinnin alan kiemurat paremmin kuin hyvin. Hänen osaamisalueeseensa kuuluvat muun muassa työ- ja sopimusoikeudelliset asiat, ennakollinen neuvonta, koulutus, riita-asioiden hoitaminen, oikeudenkäynnit ja alan edunvalvonta. Webinaarissa sinulla on myös mahdollisuus kysyä juristiltamme aiheeseen liittyviä kysymyksiä.

"Erityisen selkeä ja napakka kouluttaja. Sain mielessäni oleviin kysymyksiin vastaukset ja tämän lisäksi tietoa kilpailukiellon muuttumisesta 1/2022 eteenpäin."
- Koulutuspalaute aiemmasta webinaarista

 
Tämä webinaarimme on kaikille avoin ja maksuton - niin jäsenillemme kuin muille aiheesta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!