Siirry sisältöön
Kilpailukieltosopimukset

Kilpailukieltosopimukset

Keskiviikko 31.8. klo 910.30
Webinaari

Tervetuloa kilpailukieltosopimuksia käsittelevään webinaariimme!

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työsopimuksissa sovitaan usein kilpailukieltosopimuksista. Niillä pyritään rajoittamaan työntekijän oikeutta siirtyä kilpailevan yrityksen palvelukseen tai harjoittaa itse kilpailevaa toimintaa työsopimuksen päättymisen jälkeen.
 
Mitä sinun tulisi tietää, kun teet kilpailukieltosopimusta? Niihin liittyy paljon uskomuksia ja näkemyksiä, joista kaikki ei välttämättä pidä paikkaansa. Tässä webinaarissa opit, mitä kilpailukieltosopimuksella tarkoitetaan, milloin kilpailukieltosopimus voidaan sopia ja miten pitkään se voi työntekijän toimintaa rajoittaa.
 
Työsopimuslakiin tuli 1.1.2022 alkaen muutoksia koskien kilpailukieltosopimusta koskevaan sääntelyyn. Muutoksen myötä työnantajalle syntyi velvollisuus maksaa kilpailukieltosopimuksen rajoitusajalta työntekijälle korvausta. Webinaarissa saat tietoa tästä muutoksesta ja siitä, miten uusi laki vaikuttaa tuleviin ja jo ennen lain voimaan tuloa tehtyihin kilpailukieltosopimuksiin.

Kouluttaja: Taija Numminen

 
 

Webinaarin kouluttaja on Taija Numminen (varatuomari, työsuhdejuristi) MMA:n lakipalvelusta. Taija tuntee myynnin ja markkinoinnin alan kiemurat paremmin kuin hyvin. Hänen osaamisalueeseensa kuuluvat muun muassa työ- ja sopimusoikeudelliset asiat, ennakollinen neuvonta, koulutus, riita-asioiden hoitaminen, oikeudenkäynnit ja alan edunvalvonta.
 


 

Lakipalvelumme on yksi parhaimmista jäseneduistasi

Muistathan myös, että jäsenenämme lakipalvelumme on käytössäsi työelämän pulmatilanteissa. Lakitiimimme palvelee sinua aina arkisin, täältä löydät tiimimme yhteystiedot: MMA:n lakipäivystys. Otathan siis rohkeasti yhteyttä!