Siirry sisältöön
Kiinteistönvälittäjän RekryKoulutus - Re/MAX, Helsinki

Kiinteistönvälittäjän RekryKoulutus 
RE/MAX, Helsinki  

31.1.22.6.2022
Rekrytointiin tähtäävä työvoimakoulutus

Siintääkö haaveissasi ura kiinteistönvälitysalalla? Rastor-instituutti kouluttaa yhteistyössä RE/MAX-kiinteistönvälitysketjun ja TE-palveluiden kanssa 15 uutta tulevaa kiinteistönvälittäjää ja myynnin ammattilaista. Valtaosa työpaikoista sijaitsee Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, mutta sinun on mahdollista hakea myös muihin Uudenmaan, Hämeenlinnan, Riihimäen tai Lappeenrannan toimipisteisiin. RekryKoulutus alkaa 31.1.2022 ja päättyy 22.6.2022. Lue lisää koulutuksen tarkemmasta sisällöstä: Rastor-instituutti

Hae välittömästi tai viimeistään 9.1.2022

Kannattaa toimia nopeasti, sillä Rastor-instituutti käy hakemuksia läpi jo hakuaikana ja ottaa nopeasti yhteyttä hakijoihin.

  1. Täytä hakemus TE-palveluiden sivuilla. Koulutuksen numero on 703117. Esivalinta tehdään koulutushakemusten perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Varmistathan myös, että työnhakusi on voimassa TE-toimistossa.
  2. Täytä osaamisprofiilisi Rastor-instituutin rekrytointijärjestelmään. Tämä on tärkeää, jotta sopivan yhteistyöyrityksen löytäminen etenee nopeasti ja Rastor-instituutti voi henkilökohtaisesti kertoa hakuprosessin etenemisestä.

Kuka voi hakea koulutukseen?

Voit hakea tähän rekrytointiin tähtäävään koulutukseen, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen, lomautettuna tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua. Koulutus sopii niin kokeneille ammattilaisille, vastavalmistuneille kuin alanvaihtajillekin.

Koulutus on erinomainen sinulle, jos omaat jo hieman kokemusta esimerkiksi asiakaspalvelusta, myynnistä tai markkinoinnista. Jos sinulla on reipas ja aktiivinen palveluasenne ja myynti on sinun juttusi ja lisäksi olet kiinnostunut työskentelemään kiinteistönvälitysalalla, tämä koulutus on juuri sinulle. Tällä alalla asenteesi on tärkeämpi kuin aikaisempi kokemuksesi.

Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä B-ajokortti ovat myös välttämättömät. Koulutuksen käytyäsi ymmärrät toimialan lainsäädännön ja osaat toimia hyvän välitystavan mukaisesti. Koulutus on ponnahduslautasi mielenkiintoiselle uralle kiinteistönvälitysalalla!

Kysy lisätietoja

Esko Vuorio
yrityskouluttaja
puh. 050 412 1768, esko.a.vuorio@outlook.com

Saana Markkola
asiakkuuspäällikkö
puh. 050 412 1768, saana.markkola@rastorinst.fi