Kutsu

Elintarvikeviennin kohdemaana Kiina?

Millaisille yrityksille Kiina sopii, mihin jakelukanaviin ja
millä tuotteilla idän jättimarkkinalle voi pyrkiä

Markkinaselvitysmatka ja työpajat keväällä 2018

Kiina muodostaa maailman suurimman markkina-alueen, joka kiinnostaa suomalaisia elintarvikeyrityksiä. Maa on kuitenkin haasteellinen viennin kohdemaana. Menestyminen Kiinassa vaatii tarkkaa kohdeasiakkaiden fokusoimista, perehtymistä maakulttuuriin, lainsäädäntöön ja maahantuonnin vaatimuksiin.
 
Tule syventämään Kiina-tietouttasi ja tutkimaan, onko maa potentiaalinen kohdemarkkina yrityksellenne. Finnish Food Innovations –ohjelma ja Arktisuus-hanke järjestävät pk-yrityksille suunnatun Fact finding –matkan 13.–19.5.2018 Shanghaihin ja SIAL China –messuille. Lisäksi järjestetään infotilaisuus ja kolme työpajaa Helsingissä. Matka ja tilaisuudet on suunnattu elintarvikealan pk-yrityksille, jotka haluavat lisätietoa markkinasta ja arvioivat liiketoimintamahdollisuuksiaan Kiinassa.
 
KIINA kick-off 1.2. klo 12–16. Arktista ruokaa Suomesta Kiinan markkinoille – Ideoita markkinoiden avaamiseen ja viestintään. Flavour Studio, Tukkutori.

INTRO-työpaja 28.3. klo 9.30–16, Regulaatio, vientiluvat, IPR-suojaukset. Huom. paikkana poikkeuksellisesti Business Finland
IDEAFLOW-työpaja 26.4. klo 9–16, Jakelutiet, tuotekehitys ja pakkaus. Flavour Studio, Tukkutori.
INNOVATIONS GO-työpaja 7.6. klo 9–16, Matkan tulokset, jatkotoimenpiteet ja verkostoituminen. Flavour Studio, Tukkutori.
 
Ilmoittautumiset miniseminaariin ja työpajoihin tämän sivun ylälaidassa olevasta linkistä "Ilmoittaudu tapahtumaan". Tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta.
Flavour Studio, Teurastamon Kellohalli, os. Työpajankatu 2, 00580 Helsinki (Tukkutori).
Business Finland, Porkkalankatu 1, 00180 Helsinki
 
Kiina fact finding –matkan varaukset Tradetours –matkatoimistosta, nina.kivela@tradetours.fi,
puh: +358 9 622 980 23. Matkasta veloitetaan lentolippujen, viisumin ja majoituksen hinta. Matkapakettitarjous alkaen 1400 EUR (alv 0%). Ruokailut, messuliput ja paikalliset kuljetukset yms. ovat myös omakustanteisia. Ryhmän koko on rajoitettu, toimi ripeästi.
 
 
Tervetuloa mukaan!


Lisätiedot:
Finnish Food Innovations-ohjelma, +358 40 833 7727, info@fennopromo.fi, www.finnishfoodinnovations.fi
Arktisuus elintarvikeviennin kärkenä –hanke, +358 295 326 703, jaana.kotro@luke.fi, www.arcticfoodfromfinland.fi