Siirry sisältöön
Kestävä johtajuus – ihmiset ensin!

Kestävä johtajuus – ihmiset ensin

Tiistai 13.3. klo 1416
Webinaari

Aikaa kestävät tulokset edellyttävät hyvää ihmisten johtamista. Koulutuksessa pureudumme ihmisten johtamisen kipupisteisiin. Käsittelemme selkeitä työn tekemisen tapoja sekä tunnejohtamisen ja kohtaamisten avulla pitkäkestoisen menestyksen rakentamista.

Tavoite

Koulutuksemme tavoitteena on lisätä ymmärrystä siitä, miten voit onnistua johtamisessa ja saada aikaan pitkäkestoisia tuloksia. Keskustelemme luottamuksesta, vuorovaikutuksesta ja ymmärryksestä sekä niiden merkityksestä oman johtamistyön kannalta. Hyvä johtaminen syntyy aidoissa arjen kohtaamistilanteissa.

Kenelle

Koulutus sopii esihenkilöille ja ylimmälle johdolle. On hyvä, jos sinulla on jonkin verran kokemusta johtamistyöstä. Tämä ei kuitenkaan ole koulutukseen osallistumisen edellytys. Riittää, että olet kiinnostunut johtamistyöstä tulevaisuudessa.

Vaativuustaso

Taso 2: Edistynyt taso – yleisluontoisempaa tietoa ja helposti sisäistettävä sisältö. Perustutkinnon ylläpitoon ja ammattitaidon kehittämiseen.

Koulutuksen sisältö

Kestävä johtajuus – ihmiset ensin

Mitä kestävällä johtajuudella tarkoitetaan ja miksi se on tärkeää?

Miten onnistumme johtamisessa?

  • selkeys
  • vuorovaikutus
  • luottamus

Kouluttaja Henna Väätäinen

Kouluttajamme Henna Väätäinen on oikeustieteen maisteri ja varatuomari sekä johtamisen ja vuorovaikutuksen väitöskirjatutkija. Työurallaan Henna on toiminut muun muassa kehitysjohtajana, liiketoimintajohtajana ja kaupungin lakimiehenä. Henna on strategisen ajattelun ammattilainen, joka on työurallaan luonut kestävää johtamista, kasvua ja hyvinvointia.

Strategisen työskentelyn, yritysten valmentamisen ja organisaation sisäisen kehittämisen kokemusta Hennalle on kertynyt yli 20 vuoden ajalta. Hänen vahvuutenaan on kyky kuunnella, suunnitella ja johtaa muutosprosesseja hyödyntämällä kouluttamista ja valmentavia metodeja. Kouluttajana Henna on saanut kiitosta käytännönläheisestä lähestymistavastaan.

Koulutuksen järjestäjä: Eduhouse

Avainsanat: kestävä johtajuus, ihmisten johtaminen, vuorovaikutus

Ilmoittaudu viimeistään 8.3.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia. Koulutukset ovat ilmaisia vain MMA:n jäsenille. Webinaarista ei tehdä jälkikäteen katsottavissa olevaa tallennetta.
 
Ilmoittautumisesi on aina sitova. Jos jätät perumatta osallistumisesi koulutukseen, veloitamme sinulta 30 euron maksun. Muistathan siis aina peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa!