Siirry sisältöön
Strategisten asiakkuuksien kasvattaminen

MMA:n huippukoulutus 🔥

Strategisten asiakkuuksien kasvattaminen

Perjantai 30.8. klo 10–11
Webinaari

Haluatko oppia, miten kasvattaa ja johtaa jo olemassa olevia strategisia asiakkuuksiasi tehokkaasti? Tämä koulutus tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää tietojasi ja taitojasi asiakkuuksien hallinnasta myynnin huippukouluttajan ja MMA:n myynnin lähettilään Kert Kennerin johdolla.
 
Koulutuksessa opit asiakassuhteiden hoitamisen merkityksestä ja ymmärrät, miksi tämä on keskeinen tekijä liiketoiminnan menestyksessä. Kertin johdolla opit tunnistamaan ja segmentoimaan asiakkaitasi, mikä auttaa sinua kohdentamaan resurssisi tehokkaammin. Näin myös varmistat, että panostat oikeisiin asiakkuuksiin.

Lisäksi käymme koulutuksessa läpi
  • asiakkuuksien johtamisen erilaiset hoitomallit,
  • asiakassuhteen kypsyystasot ja taktiikat,
  • onnistuneen asiakkuuspalaverin ainekset,
  • #CAP by Kenner Company: suunnitelma asiakkuuden johtamisen pohjaksi.
 
Tämä koulutus on suunnattu kaikille myynnin ja asiakkuuksien hallinnan ammattilaisille, jotka haluavat parantaa asiakassuhteiden johtamistaitojaan ja saavuttaa parempia tuloksia. Ilmoittaudu nyt ja vie strategisten asiakkuuksiesi johtaminen uudelle tasolle!
 

Kouluttajamme

 
Kert Kenner on yksi Suomen vaikuttavimmista ja halutuimmista modernin myynnin valmentajista. Hän toimii toimitusjohtajana perustamassaan Kenner Company Oy:ssä. Kert on valmentanut ja auttanut yli 20 vuotisella urallaan yli tuhatta eri toimialojen yritystä saamaan aikaiseksi parempia myyntituloksia.
 
Kert on myös toinen menestysteoksen #MYYNTIKIRJA – Menesty uuden ajan B2B-myynnissä kirjoittajista ja yhden Suomen kuunnelluimman myyntiin liittyvän #MYYNTIPODI-podcastin vetäjistä.
 

Ilmoittaudu koulutukseen »


 
Koulutuksemme on maksuton MMA:n jäsenille. Etkö ole vielä jäsen? Tule mukaan omiesi joukkoon!

 

Huomioithan, että tapahtumiemme osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia ja ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muista perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.